Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

28 січня. Новини


(Українка Юлія Джима на чемпіонаті Європи з біатлону, що проходить у Польщі, здобула перемогу)

Сьогодні, 28 січня, субота, принесла такі файні новини:


1. Український народ БОРЕТЬСЯ проти путлерівських покручів та покидьків російських окупантів.

2. Церемонія прощання та перепоховання  видатного українського письменника Олександра Олеся та його дружини відбудеться  29 січня. Про це повідомив на брифінгу міністр культуриЄвгенНищук.

3. Українка Юлія Джима на чемпіонаті Європи з біатлону, що проходить у Польщі, здобула перемогу. Вона фінішувала за 21:02,3 хвилини без промахів на вогневому рубежі. Ю. Джима є олімпійською чемпіонкою-2014 в естафеті.

4. Також в індивідуальній жіночій гонці в рамках чемпіонату Європи, українка Анастасія Меркушина виборола бронзову медаль.

5. Після заяви «Укроборонпрому», що українські військові не отримують сучасні танки «Оплот», бронемашини «Дозор-Б» та іншу новітню техніку через недофінансування, РНБО доручила уряду відкоригувати «Державну цільову оборонну програму».

6. Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив про те, що братня Україна зараз воює за свою незалежність. Про це він сказав під час спілкування з науковими і науково-педагогічними працівниками.

7. Польща збереже для України дієчі квоти на автоперевезення.

8. Упродовж тижня Львівська міськрада отримає від держави земельну ділянку площею близько 13 гектарів, де має збудувати сучасний полігон для вивезення побутових відходів і сміттєпереробний завод. Про це у Львові заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман, який приїхав спеціально, щоб втрутитись у складну ситуацію. У відповідь міський голова Львова Андрій Садовий пообіцяв збудувати полігон для вивезення твердих побутових відходів за півроку. 

9. У рамках конкурсу "Міс Всесвіт" в столиці Філіппін місті Манілі  представниця України показала чудовий національний костюм. 19-річна киянка родом з Криму, Олена Сподинюк, продефілювала у костюмі під назвою "Квітуча Україна". Образ національного вбрання розроблений дизайнерами спеціально для конкурсу краси "Міс Всесвіт" і виконаний вручну майстрами української дизайн-студії SVITLO

10. Мадонна подала прохання про удочеріння близнюків із Малаві. 4-річні дівчатка, Стелла і Естер, які зараз живуть у притулку, стануть членами зоряної сім'ї після оформлення всіх необхідних документів. 

11. Facebook ввів нову корисну функцію. Для того, щоб убезпечити свій профіль, користувач тепер може авториззацією через електронний ключ. 

12. Як відомо, сьогодні за Східним календарем настає Новий рік – Вогняного Півня. На Сході, зокрема в Китаї – це свято Весни! Отож, група китайських солдатів виконала "танець маленьких курчат" на честь цього Свята весни, щоб таким чином задобрити покровителя року.


 

Дайджест позитивних новин підготовлено спеціально для ФБ-групи «Файні новини»:

https://www.facebook.com/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D1%96-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8-700024123365955/?pnref=story

та
https://www.facebook.com/groups/fayninovyny/

6

Коментарі