хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

26 січня. Новини


Сьогодні, 26 січня, четвер, приніс такі файні новини:


1. Український народ БОРЕТЬСЯ проти путлерівських покручів та покидьків російських окупантів.

2. TechSoup Україна пропонує НУО доступні шляхи технологічної модернізації. Ресурсний центр ГУРТ у партнерстві з TechSoup реалізує Програму технологічної підтримки неприбуткових організацій України, яка є реальною можливістю для модернізації вітчизняних ОГС. Завдяки цій програмі організації можуть отримати пільгове програмне забезпечення від провідних світових донорів.


3. В Україні діє стипендіальна програма ім. Л. Кіркланда. Програма адресована молодим лідерам, що здобули вищу освіту, які зацікавлені у розвитку демократії, економіки і громадянського суспільства у своїх країнах та в регіоні.  Подавати проекти  до 1 березня 2017 р.

4. «International Alert» хоче надати підтримку громадським ініціативам, що мають на меті сприяння миробудівництву з урахуванням місцевих потреб громад, у яких наслідки тривалого конфлікту призвели до напруження між різними групами. Подавати проекти  до 31 березня 2017 р.

5. Вже втретє в Україні відбувається конкурс інженерних стартапів Vernadsky Challenge. Подавати проекти  до 1 березня 2017 р.

6. Університет Linnaeus пропонує стипендії студентам, які не проживають у країнах ЄС чи Європейської економічної зони та Швейцарії. Стипендії доступні для тих, хто навчається за програмами, курсами, а також у літній академії і покривають мінімум 75% вартості навчання. Подавати проекти  до 1 лютого 2017 року.

7. Стенфордський університет оголосив про відкриття спеціальної програми для студентів з України під назвою «Ukrainian Emerging Leaders Program». Навчальний курс розраховано на 10 місяців для трьох українців, які отримуватимуть 70 тисяч доларів стипендії. Проекти надсилати до 15 лютого 2017 р.

8. Уряд Румунії пропонує гранти на навчання студентам бакалаврату, магістратури та аспірантури. Грант включає оплату за навчання, покриття витрат на проживання та щомісячну стипендію. Проекти надсилати до 20 березня 2017 р.

9. Благодійна організація «Мережа 100 відсотків життя. Рівне» при підтримці Європейського Союзу оголошують Конкурс малих грантів у межах проекту «Забезпечення захисту прав осіб, що потребують паліативної допомоги, силами ОГС». Подавати проекти  до 17 лютого 2017 р.

10. ГО «Людина в біді» надає гранти для створення нових робочих місць для ВПО. Цей проект створений з метою стимулювання діючого малого та середнього бізнесу, який має потенціал до розширення та створення нових робочих місць для громадян України, що мають статус ВПО та постійно проживають на територіях Донецької області. Подавати проекти до 30 квітня 2017 р.

11. ГО «Людина в біді» готова надати допомогу людям, які знаходяться у найбільш скрутному фінансовому становищі. Цей проект створений з метою підтримки людей, які втратили у результаті конфлікту на сході України свої звичайні джерела коштів для життя: працю, малий бізнес, хобі, що приносило постійний прибуток. Підтримка направлена на відновлення таких джерел. Діє до 31 травня 2017 р.

12. Для постраждалих на Сході організовуються тренінги, гранти, конференції.

13. В березні на базі НТУУ «КПІ» у Києві пройде фінал 3-го раунду Всеукраїнського конкурсу інноваційних проектів AgroChallenge. Запрошуються до участі в Конкурсі Agro Challenge всіх бажаючих (вікових обмежень немає). Подавати проекти до 15 лютого 2017 р.

14. Центр соціальних та ділових ініціатив (м. Яремче) та Асоціація велосипедистів Києва оголосили черговий конкурс малих грантів для велосипедних активістів. Подавати проекти до 15 лютого 2017 р.

(Підготовлено за матеріалами  http://gurt.org.ua/)

 

Дайджест позитивних новин підготовлено спеціально для ФБ-групи «Файні новини»:

https://www.facebook.com/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D1%96-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8-700024123365955/?pnref=story

та
https://www.facebook.com/groups/fayninovyny/

4

Коментарі