хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Яку державу захищатимуть такі ВМС???

На службу у ВМС таємно приймаються зрадники, які співпрацювали з окупантами в Криму – джерело
Олена Ярмолюк 27 листопада 2015, 17:На службу у ВМС таємно приймаються зрадники, які співпрацювали з окупантами в Криму – джерело

У Військово-морські сили України починають повертатися зрадники, які під час незаконної анексії Криму перейшли на бік російських оккупантів і продовжили далі службу під прапорами РФ. Однією з таких особистостей є бухгалтер Академії військово-морських сил ім. П. С. Нахімова в місті Севастополь Костюк Тетяна Олексіївна.

Про це пише одеський блогер Олександр Коваленко, більш відомий в мережі під ніком «Злий Одесит», новину передає «Преса України».

«Як стало відомо, в Україну повертається така дама, героїня повернення в «рідну гавань», як Костюк Тетяна Олексіївна. Дана особа проходила службу у Військово-Морських Силах Збройних Сил України на території АР Крим, в Академії військово-морських сил ім. П. С. Нахімова (м. Севастополь) на посаді бухгалтера (першої категорії) фінансово-економічної служби і мала звання — старшина 1 категорії. Однак коли Росія окупувала півострів, дана мадам, якраз після виходу з декрету, забезпеченого українською державою, приміряла форму російського зразка, в якій офіцерам, що виходили з Криму, видавала грошові атестати», - повідомляє блогер.

За його словами, після певної співпраці з російським військовим командуванням в Криму, Костюк вирішила повернутися в Україну і в даний час вже офіційно підписаний наказ про її зарахуванні до військово-морських сил України.

«Але, мабуть щастя на півострові свободи було не довгим і ось вона вже на улюбленій Батьківщині, причому наказ 107-рс про її призначення підписано командувачем ВМСУ Сергієм Гайдуком 24 листопада 2015 року! Зрадника назад у ВМСУ! Що ж, зрадників приймаємо з розпростертими обіймами? Ну так, дитина ж на руках, замерзне нині в Криму. Або вся справа в тому, що чоловік даної особи є командиром прикордонного сторожового корабля «Вінниця»? Пошуршав де треба і невдаху-перебіжчицу взяли в згуртовану сім'ю... Але ж її особиста справа є в прокуратурі», - пише «Злий Одесит».

Інформацію про призначення зрадника Батьківщини - громадянки Костюк у ВМСУ також підтверджує український боєць і волонтер Родіон Шовкошитний. Він зазначає, що особисті дані Костюк є в базі сайту Миротворець, на якому збирається інформація про всіх українських зрадників і колабораціоністів, а також про громадян інших країн, які воюють в рядах бойовиків ДНР-ЛНР.

«Моє джерело каже - це правда. Її вже наказом провели на посаду в штабі ВМС. Незважаючи на присягу Росії. Вона є у Миротворці у списку тих, хто відмовився виходити з Криму. Окреме питання - як вона, перебуваючи у всіх можливих базах, в'їхала в Україну?», - запитує у соцмережі Шовкошитний.

Раніше ми повідомляли: Російське командування направляє до Сирії воювати колабораціоністів, які перейшли на бік Росії. Але слід пам'ятати, що нові господарі підозрюють їх у зраді Батьківщині, тому і направляють їх воювати подалі.

2

Коментарі

127.11.15, 18:31

Самого зло розпирає