хочу сюди!
 

Ксения

41 рік, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

добкін, кернес і Ко або сидітимуть за законом, або висітимуть

Політолог: влада повинна вибрати - або закон або самосуди
Олена Ярмолюк 19 листопада 2015, 18:30
 721
Політолог: влада повинна вибрати - або закон або самосуди


Влада повинна визначитися: або вона починає працювати відповідно до законів, або в країні масово почнуться самосуди над чиновниками всіх рівнів.


Таку думку висловив у соцмережі політолог Кирило Сазонов, новину передає «Преса України».

«Вангую? Мордобій в органах влади за добу помітно зріс. Я зараз без зловтіхи і без осуду. Тут важливий принцип. Коли не працює прокуратура і закон про люстрацію, депутатів і чиновників садять в сміттєві баки. Коли не працюють суди - починається бійка. Але мордобій теж не вирішує. Як не вирішує і сміттєвий бак. І тоді люди починають стріляти. Це було триста раз в історії всіх континентів», - пише Сазонов.

Він підкреслює, що сьогодні народ України обирає тільки між двома принципами: «між працюючим законом і самосудами». 

«Чи буде закон, за яким Добкін буде сидіти чи його будуть бити. Спершу бити. І Шуфрича теж. Спершу бити. Владі пора зрозуміти - або працює без тотальних договорняків і застільних амністій закон або самосуди. Третього не дано...», - зазначає експерт.

Тим часом народний депутат Володимир Ар'єв у соцмережі пояснив, що Парасюк вдарив людину, яка надавала допомогу євромайданівцям під час Революції Гідності. Незважаючи на те, що це не скасовує його провини в інших справах, все ж нардеп не мав права вчиняти самосуд над Пісним. 

«Кого вдарив ногою Парасюк? Чоловіка, який:
- привіз на Майдан десятки автобусів активістів зі Львова;
- організував львівську міліцію із зброєю на наш захист 20 лютого;
- організовував розгін «тітушок» у Львові.
Може Пісний і не зовсім святий, але точно не Парасюку самосудити. Про розпусканні ніг я навіть не пишу. Ну і це все - ще один привід не зволікати зі скасуванням недоторканності», - підсумував Ар'єв.

Раніше ми повідомляли: Заступник начальника головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України Василь Пісний звернувся в генпркуратуру із заявоюпро нанесення йому народним депутатом Володимиром Парасюком тяжких тілесних ушкоджень
.

3

Коментарі

119.11.15, 20:00

Порошенко має зрозуміти, або любі йому добкін, кернес і компанія сидітимуть за вироком суду, або висітимуть за рішенням самосуду
Уся п"ята колона, або буде притягнута до відповідальності рішенням ЗАКОНУ, або буде покарана рішенням народу...І його суд буде безжальним.