хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Таких генералів не бити, а вбивати потрібно

Парасюк пояснив, чому побив представника СБУ
Олег Мисько 19 листопада 2015, 14:34
 3824
Парасюк пояснив, чому побив представника СБУ


Про це він сказав на прес-конференції, новину передає «Преса України».  
Народний депутат України Володимир Парасюк заявив, що готовий нести відповідальність та не шкодує про те, що напав на представника СБУ Василя Пісного.

«Моя реакція говорить про те, що я не дозволю ображати мою честь і гідність. І не дозволю ображати честь і гідність такого явища, як Майдан. 

Я готовий нести відповідальність за вчинок, який я зробив. Я не шкодую про те, що я зробив, тому що ця людина кришує контрабанду у Львівській області, він сидів у СІЗО за кришування спиртових заводів. Кожен львів'янин знає, хто такий Василь Пісний. Я не дозволю ображати мене і моїх побратимів», - заявив він.

Раніше ми повідомляли, що з’явилося відео скандальних розбірок між народним депутатом України Володимиром Парасюком та начальником міліції Луганської області Анатолієм Науменком.

Нагадаємо, що у четвер, 19 листопада, на засіданні антикорупційного комітету Верховної Ради за участі керівників Генпрокуратури, МВС та СБУ трапилася бійка.

Розлюченого Парасюка від генерала відтягнули кілька чоловік. На цьому засідання антикорупційного комітету було зірвано.

5

Коментарі

119.11.15, 16:16

За такого СБУ контрабанда в Україні - безсмертна

    219.11.15, 17:24

    Нестриманість Пана Парасюка не додає йому заслуг. Треба не зривати засідання а довести розгляд до логічного кінця з відповідними висновками. А так виходить що пан Депутат просто зробив послугу Василю Пісному. Той тумак у спину не дав Комітету дорозслідувати справу, а значить пішов на користь підозрюваному!!! Пан Пісний можливо навіть жирно віддячить нардепу Парасюку за те що той перервав засідання!

      319.11.15, 19:14Відповідь на 2 від Nikolka

      Дуже з вами згоден.Насильницкі дії політика, хто б це не був, завжди працюють проти нього та суспільства. Бажаю Парасюку витримки і наснаги в боротьбі з корупціонерами та шахраями.

        419.11.15, 19:52Відповідь на 2 від Nikolka

        Проблема у іншому. Як нинішня влада поставила на чолі боротьби із корупцією людину яка кришувала контрабанду спирту???
        У кого не вистачає мізків щоб зрозуміти, якщо злочинці не сидітимуть за законом то, вони висітимуть за самосудом!!! І такий самосуд буде легітимним!!!

          520.11.15, 21:12