хочу сюди!
 

Наталі

50 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-53 років

А порохно.... нагородив підрахуя охендовського


НОВИНИ
ШКІРЯК ЗАПІДОЗРИВ ОХЕНДОВСЬКОГО У КОРУПЦІЙНІЙ ЗМОВІ З ВІЛКУЛАМИ
21:34 18 листопада 2015 | МІСЦЕВІ ВИБОРИ-2015

Виборчі махінації у Кривому Розі розслідує поліція, до міста прибули додаткові наряди бійців Нацгвардії та спецпідрозділів оперативного призначення.

Радник голови МВС Зорян Шкіряк на своїй сторінці у Facebookопублікував повідомлення щодо ситуації із виборами у Кривому Розі. На його думку, за ситуацію, що склалася у місті, "всю повноту відповідальності повинна нести ЦВК і особисто Охендовський". "Знову відбувається відвертий саботаж з його сторони, котрим бездіяльність ЦВК, по суті нівелює всю демократичність та прозорість виборчого процесу. Не виключено, що Охендовський може перебувати в корупційній змові з "оппоблоком" і безпосередньо фінансово-політичним кланом Вілкулів. Звідси напевно і повна байдужість та небажання реагувати відповідними рішеннями на події, що відбуваються в міській комісії з виборами в Кривому Розі в цілому", – пояснив Шкіряк. Він назвав такі дії посадовців ЦВК "неприпустимими".

При цьому радник міністра запевнив: "Ніяким провокаторам не вдасться втягнути правоохоронців у свої політичні розборки. Поліція над політикою, не втручається у виборчий процес і безпосередньо реагує тільки на порушення закону. Ми будемо діяти виключно в рамках наданих нам повноважень".

У зв’язку з цим Зорян Шкіряк повідомив про відкриття кримінального провадження за фактом заяви з боку представників "Самопомочі" (номер 12015040230000610 за ст.366 ч.1 КК України).

Задля недопущення провокацій та спроб дестабілізації і силового протистояння між учасниками конфлікту підрозділи Нацполіції в Кривому Розі посилено додатковими нарядами бійців Нацгвардії та спецпідрозділів оперативного призначення. "Реакція на правопорушення буде жорсткою і адекватною. Ситуація під контролем", – запевнив посадовець.

Нагадаємо, напередодні у Кривому Розі, а сьогодні - у Києві протестували проти фальсифікації виборів на користь Вілкула-старшого. Тим часом місцеві депутати на ранковій сесії уже оголосили його міським головою.

4

Коментарі