хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

Не спіть, а дійте!

Або черговий скандал навколо території на бульварі Т. Шевченка, 29, міста Тернополя

               

Дорогі тернополяни, будьте уважні, адже одного чудового ранку ви можете прокинутись, а за вашим вікном замість звичного краєвиду із затишним двором і дитячим майданчиком височить потворний небосхил, що шпилем впирається в небеса!

Так, щось схоже сталося цьогоріч із мешканцями багатоквартирного житлового будинку № 29 на бульварі Т. Шевченка. Жили вони жили довгі роки у своєму домі, і от одного дня зовсім випадково дізналися, що значну частину прибудинкової території, якою вони користувалися тривалі роки і яка чітко визначена генеральноим планом Тернопільського БТІ за їхнім будинком, передали будівельній компанії  «Креатор-Буд» в оренду на 5 років.

Мешканці будинку почали бити в набат, звертатися у відповідні інстанції, нариклад, у  міську раду, щоб відвоювати територію свого подвір’я. Адже за майбутніми планами, для їхнього користування залишиться лише 3 метри прибудинкової території, куди навіть швидка чи пожежна машини не зможуть заїхати у разі небезпеки, не кажучи вже про дитячі гойдалки чи стоянку для автомобілів! (До слова, будинок складається із дерев’яних перекриттів і декілька років тому горів!)

Однак, високі чиновники не почули громадян і не зреагували на жодні їхні заклики скасувати свої рішення щодо передачі прибудинкової території на бульварі Т. Шевченка 29 «Креатор-Буд». А це, між іншим, 0, 2196 га з 518 квадратних метрів, закріплених за будинком.

Тому, не знайшовши відгуку на свої законні вимоги та вважаючи рішення міської ради відповідно передачі приватному підприємству «Креатор-Буд» значної частини прибудинкової території протиправними, одна мешканка будинку за активної підтримки своїх сусідів подала позов у міськрайонний Тернопільський суд на Тернопільську міську раду. Позов покликаний визнати незаконним рішення Тернопільської міської ради, відповідно до якого приватному підприємству «Креатор-Буд» надано в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,2196 га для обслуговування адміністративної будівлі, складських будівель та столярного цеху за адресою бульвар Т. Шевченка, 31.

Отож, 9 листопада відбулося попереднє слухання з приводу цієї справи у Тернопільському міськрайонному суді. Представником позивачки став адвокат Андрій Кукурудза, який правильно підготував документи до розгляду.

                  

Прикметно, що представник міської ради із незрозумілих причин не з’явився в суд, хоча був повідомлений належним чином і навіть надіслав у суд письмове клопотання про залучення вказаної будівельної фірми до судового розгляду. Позивач коментує цю вражаючу нез'яву представника міської ради до суду, як чергову зневагу до їхніх клопотань. Адже не секрет, що відповідно закону України «Про місцеве самоврядування» орган місцевого самоврядування, тобто міськрада, зобов'язана діяти в інтересах громади і лише з врахуванням приватних інтересів своїх громадян!

Однак в даній ситуації міська рада діяла взагалі без врахування інтересів громади та її членів, не надто переймаючись турботами про комфортне життя мешканців Тернополя! В черговий раз складається враження, що відбулися вибори, і люди знову нікому не потрібні, знову за їхніми спинами вирішують їхні нагальні проблеми, не забуваючи притискати їхні інтереси!

http://sylaslova.te.ua/?p=3668

7

Коментарі

Гість: fedik777

118.11.15, 07:35

чыновныкив розстриляты з гарматы...щей пидсмажыты вогнэмэтом

    Гість: NVA111

    218.11.15, 09:02

    ССволота рулит.