Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Другий тур місцевих виборів - попередні дані

Хто перемагає у другому турі виборів. Попередні дані
У кількох містах перемогу здобули фаворити першого туру.

15 листопада в 29 містах України відбувся другий тур місцевих виборів. Явка виборців на дільницях у середньому по Україні склала 34,8%

Тиждень.ua зібрав попередні дані про переможців у різних містах.

Київ

За результатами обробки 100% протоколів дільничних виборчкомів, на виборах міського голови Києва переміг Віталій Кличко. За чинного мера проголосували 66,49% виборців, а за його суперника, народного депутата Борислава Березу - 33,51%.


Вінниця
Згідно з даними екзит-полу, проведеного Комітетом виборців України, представник партії «Вінницька європейська стратегія» діючий в. о. міського голови Сергій Моргунов перемагає на виборах мера Вінниці. За нього віддали свій голос 66% виборців. Його конкурентка від ВО «Батьківщина» Людмила Щербаківська набрала 37% голосів.


Луцьк

За результатами опрацювання інформації зі всіх 83 дільниць міста, перемогу у другому турі мерських перегонів здобув чинний міський голова Микола Романюк. Його підтримало 57% лучан. Прихильними до його опонента Олександра Товстенюка виявилися 43% жителів Луцька.


Кривий Ріг

Міськвиборчком Кривого Рогу оголосив чинного мера міста Юрія Вілкула переможцем другого туру виборів. Зокрема, за Юрія Вілкула нібито проголосували 89209 виборців. Кандидату від «Самопомочі» Юрію Мілобогу віддали свої голоси 88457 громадян. Результати голосування затвердили 12 членів комісії, водночас шість членів комісії проголосували проти. Фракція «Самопоміч» не визнала результатів виборів та створила оперативний штаб для протидії фальсифікаціям.


Дніпропетровськ

Згідно з паралельним підрахунком "ОПОРИ", в Дніпропетровську найбільшу кількість голосів отримав Борис Філатов. Зокрема, Борис Філатов отримав 53,76% або 184724 голоси; Олександр Вілкул - 46,24% або 158897 голоси.


Чернівці

Відповідно до протоколу Чернівецької міської виборчої комісії міським головою Чернівців обрано Олексія Каспрука. Чинного мера Каспрука підтримали 64,47% виборців, в той час як Михайлішин Віталій Михайлович набрав 35,53% голосів.


Черкаси

Мер Черкас Сергій Одарич визнав свою поразку у другому турі виборів міського голови. Він оприлюднив результати попереднього підрахунку голосів, згідно з якими, він на 2 тисячі голосів програв своєму опонентові – керівнику обласної організації ВО "Батьківщина" Анатолію Бондаренку. За даними штабу Одарича, загалом у виборах взяли участь 60 256 мешканців Черкас. За Бондаренка проголосували 29 594 виборців, за Одарича – 27 553.


Рівне

Згідно із даними Рівненської міської виборчої комісії, переможцем у Рівному за крісло міського голови став кандидат-самовисуванець Володимир Хомко, який набрав 36 852 голоси виборців. За Хомка голоси віддали 64,21% виборців, за Дмитра Якимця – 32,15%.


Миколаїв

За даними міськвиборчокму, новим мером Миколаєва обраний кандидат від партії "Об'єднання "Самопоміч" Олександр Сєнкевич. За нього проголосувало 80636 міколаївців, що становить 54,9% від загального числа тих, хто проголосував. За висуванця «Опозиційного блоку» Ігоря Дятлова проголосувало 63567 виборців або 43,28%.


Ужгород

Згідно з даними підсумкового протоколу Ужгородської міської виборчої комісії, переможцем другого туру виборів став кандидат від партії «Відродження», чинний секретар Ужгородської міської ради Богдан Андріїв. Він отримав 20665 голосів. За його конкурента – самовисуванця Сергія Ратушняка, – проголосувало 10932 виборці.


Запоріжжя

У Запоріжжі міська виборча комісія опрацювала 100% протоколів. Мером обрано самовисуванця Володимира Буряка. Як повідомив керівник міськвиборчкому Андрій Кондратенко, за Буряка проголосували 123 тис. 682 осіб, за Миколу Фролова - 87 тис. 814. У процентному співвідношенні: Буряк набрав 58,48%, Фролов - 41,52%.


Івано-Франківськ

За підрахунком 100% протоколів ДВК, в Івано-Франківську перемогу на виборах міського голови здобув представник ВО "Свобода" Руслан Марцінків. За нього проголосувало 37 714 виборців - 56,47%, за представника "Блоку Петра Порошенка "Солідарність" Ігоря Насалика віддали свої голоси 29 077 виборців або 43,53%.


Львів

Територіальна виборча комісія Львова повідомляє, що за результатами опрацювання 100% протоколів, на виборах мера Львова перемагає чинний міський голова Андрій Садовий.

За попередньою інформацією, за нього свої голоси віддали понад 61% львів’ян, які прийшли на виборчі дільниці, за суперника Садового, представника ВО «Свобода» Руслана Кошулинського проголосували близько 37% виборців.


Сєвєродонецьк

За результатами паралельного підрахунку голосів Комітетом виборців України, переможцем виборів у Сєвєродонецьку став чинний мер, екс-регіонал Валентин Козаков. Зокрема, він отримав 59,2% голосів, його опонент Володимир Грицишин – 36,5%.


Кременчук

Територіальна виборча комісія підписала протокол другого туру виборів мера Кременчука, згідно з яким Віталій Малецький отримав 32 тис 684 голосів виборців (60,8%), а його конкурент - перший віце-мер Кременчука, представник "Блоку Петра Порошенка "Солідарність" Віктор Калашник - 15 тис 897 голосів (29,6%).


Павлоград

За інформацією Павлоградської міської виборчої комісії, відрив між претендентами на мерське крісло складає майже 2%. Новим мером тут став кандидат від "Опозиційного блоку" - Анатолій Вершина. До виборів він працював заступником мера. Вершина набрав 21 тисячу голосів виборців. Його суперником був молодий ветеран АТО, колишній шахтар - Євген Тєрєхов. За нього проголосували понад 14 тисяч місцевих виборців.


Полтава

У Полтаві у другому турі перемагає чинний мер Олександр Мамай. Його підтримали 62,6% виборців (53 000 390 голосів), а його опонента Андрія Матковського - 37,4% (31000 949 голосів). Про це повідомляє інтернет-видання «Полтавщина» з посиланням на джерело з місцевої ТВК.


Херсон

За даними міськвиборчкому, у Херсоні на виборах міського голови переміг самовисуванець Володимир Миколаєнко. За нього проголосували 37 532 виборці (68,3%). Представник "Батьківщини" Владислав Мангер набрав 15 697 голосів (28,6%).


Краматорськ

У КВУ та ОПОРІ заявили, що 16 листопада Краматорська міська ТВК прийняла рішення про проведення повторного підрахунку голосів на ДВК №140974 без поважних причин. У протоколі ДВК відзначається, що кандидат Сергій Єфімов набрав 383 голоси, а кандидат Андрій Панков - 428. Через півгодини ситуація повторилася і з ДВК №141018. У протоколі ділянки вказуються такі результати голосування: Єфімов - 307, Панков - 568.


Кіровоград

За даними райвиборчкомів, у другому турі виборів міського голови Кіровограда підтримку в 25 тис 69 виборців отримав самовисуванець Артем Стрижаков, кандидат від «Блоку Петра Порошенка» – Андрій Райкович 24 тис 814.  Відрив між ними становить лише 255 голосів.


Суми

У Сумах, за результатами другого туру виборів міського голови, лідирує чинний мер Олександр Лисенко, за якого проголосували близько 70% виборців. Про це йдеться у даних паралельного підрахунку голосів виборців, який проводив його виборчий штаб. За його інформацією, наразі є понад 88% результатів із ДВК. Анатолій Єпіфанов набирає близько 30% голосів виборців.


Житомир

За даними паралельного підрахунку штабу кандидата в мери Житомира Сергія Сухомлина від "Блоку Петра Порошенка "Солідарність", він відірвався на 10% від своєї конкурентки Любові Цимбалюк, яка представляє партію "Батьківщина". За результатами підрахунку 56 047 голосів, за Сухомлина проголосували 30897 (55,09%), за Цимбалюка - 25168 (44,91%).


Біла Церква

Кандидат в мери Білої Церкви Костянтин Єфименко визнав свою поразку на виборах 15 листопада. Переможцем став представник партії "Самопоміч" Геннадій Дикий.


Попередня інформація щодо результатів другого туру місцевих виборів у Дніпродзержинську, Нікополі, Бердянську, Мелітополі, Хмельницькому та Чернігові наразі відсутня.

2

Коментарі