хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

московити - орда тварюк...і це прравда!!!

Ви - населення країни агресора, варвари, що напали на Україну - Нусс
Георгий Майский 16 листопада 2015, 12:46

Ви - населення країни агресора, варвари, що напали на Україну - Нусс


Новину повідомляє «Преса України».
Черговий пост українського політолога Павла Нусса в соцмережах викликав бурхливе схвалення українців, які щиро співчувають французькому горю. Експерт дав вичерпну відповідь якомусь Феоктистову з Єкатеринбурга, Свердловської області Російської Федерації, який уїдливо зауважив, мовляв, безсердечні українці жалкують щодо паризької трагедії, але як вважає автор питання, раділи авіакатастрофі з російським авіалайнером 31-го жовтня, яка трапилася в Єгипті.

Черговий свій пост український політолог Павло Нусс назвав «Моя сумна правда!». Цим постом він прокоментував запитання від Павла Феоктистов з Єкатеринбурга, Свердловської області. Житель РФ поцікавився: «Вибачте, у Вас на аватарі французький прапор, Ви щиро співчуваєте жертвам теракту? А чи був у Вас 31-го жовтня на аватарі російський прапор? Або Ви, як більшість українців раділи загибелі «кацапів»? Я не знайшов таких фото у Вашому профілі. Значить, радісно скакали?!».

«Моя відповідь всім росіянам, яких хвилює ця тема. Відповідаю відверто.

«Російський прапор», як ви кажете, у мене з'явиться в житті виключно в тому випадку, якщо на моїй могилі без згоди моїх рідних вандали повісять його поруч з моїм надгробком. І то, з того світу дістану і засуну його в зад «і мертвим, і живим».

Ви - населення країни агресора, варвари, які напали на Україну в той момент, коли ми були слабкими, виснаженими режимом і станом національного шоку від пережитого під час Революції Гідності. Як тварини, що швидко напали, вкрали в українців Крим землю, рідну домівку, історію і їх свободи. Вам було мало, і ви пішли далі війною, вбиваючи тих, кого підло і з оскалом називали «братами», - такою була відповідь українського експерта.

Він також додав, що Росію, і її населення, назвати народом не дозволяє наука. Населення, яке мовчить і мовчатиме.

«Так чого ж я повинен шкодувати щодо ваших бід, коли вся ваша срана недоімперія, з карликом на чолі, бажає моїй країні і моїм братам і сестрам смерті? Ні! Не шкода», - різко відреагував на підступне запитання Павло Нусс.

Крім того, політичний оглядач нагадав автору питання, що Україна з Росією перебуває в стані неоголошеної війни.

« І поки ви носите на руках свого ...уйла, поки ви мовчите як стадо, поки ви вітаєте агресивну політику Кремля по відношенню до моєї рідної України, вибачте, але я дійсно не відчую ні найменшого співчуття до вас за ваші втрати, бо це суперечить логіці! Я щиро бажаю Вам свободи. От коли ви навчитеся за неї боротися, беручи приклад з прородителя Русі - Українця, тоді і поговоримо про почуття. А зараз... а зараз ви вороги. Гірше армії Рейху», - підкреслив політолог.

На завершення, український експерт запевнив, що українці і росіяни ніколи не будуть братами.

«Забудьте нас, прошу і благаю. Забудьте і дайте нам спокій.

І озирніться навколо, Росія оточила себе ворогами. 90% країн світу відверто ненавидять Росію і ...уйла. А Франція... Франція і Німеччина, країни Балтії та Польща, США - ось вони нам брати, підставили своє плече у скрутну хвилину, у боротьбі з рашизмом. Ось така сумна правда», - такими словами завершив свій пост Павло Нусс.

У післямові український експерт зазначив, що він щиро співчуває втратам Франції, бо парижани, як і Україна, стали жертвами, з вини таких же відморозків, як і ви. Нусс також додав, що більш того, він був одним з перших, хто звинуватив у теракті Путіна і Росію, бо вважає це правдою, за яку РФ доведеться дуже дорого заплатити.

Нагадаємо, раніше «Преса України» повідомляла, що український політолог Павло Нусс висловив свою думку на своїй сторінці в соцмережах з приводу теракту в столиці Франції. За словами експерта, теракт 13 листопада у столиці Франції - це сценарій Путіна, і відбувався він за вказівкою Кремля, переслідуючи безліч цілей. На його думку, для того, щоб вирівняти інформаційну криву, за вказівкою Путіна буде теракт в столиці Російської Федерації, який відбудеться за аналогічним сценарієм - типу напад ІДІЛ.

Політолог впевнений, що Путін вже досяг своїх цілей, адже, G20 під загрозою зриву, проте, навіть якщо воно відбудеться, питання військового втручання російських найманців у Донбасі, відійде на третій план - Париж-Сирія-Україна.

«Так. Вирішувати потрібно всі проблеми одразу, безумовно, але, даруйте за цинізм, не можна порівнювати паризьку трагедію, де присутній почерк Путіна, кількість жертв, характер і масштаби трагедії - з українською проблемою. Для вирівнювання ситуації на міжнародному рівні і для того, щоб не втратити позиції, які були досягнуті Порошенко під час його регулярних консультацій із західними лідерами, дипломатичному корпусу адміністрації Президента Порошенка у цей період дуже складно, дуже багато роботи», - підвів підсумок політолог.

Варто також нагадати, що на думку Нусса, «Ісламська держава» і «Російська держава» - одна терористична організація. ІГ отримує накази з Кремля і дестабілізує терактами світову безпеку. Завдяки цьому, світове товариство приймає рішення, вигідні Кремлю. У паризьких терактах 13 листопада також проглядається почерк Путіна

9

Коментарі

116.11.15, 13:59

***український експерт запевнив, що українці і росіяни ніколи не будуть братами***
А Пецюня каже, що БУДУТЬ! = http://blog.i.ua/user/295100/1693791/ = Порошенко: РОСИЯНЕ и УКРАИНЦЫ – ЕДИНЫЙ НАРОД!
---
***«Ісламська держава» і «Російська держава» - одна терористична організація***
Путін відмовився від православія - і прийняв ІСЛАМ = неспроста це...

    216.11.15, 14:43Відповідь на 1 від Богдан Ляшко

    Тоді вже краще мати справу з українським Корбаном, ніж з обрізаним православним муслімом ка-Путіним (він же за сумісництвом - Презерватів Рашістской Педерації "Раші-Параші" Владімір-I Йобнутий).

      Гість: Dalia

      316.11.15, 23:51

      Хто ще може так підло діяти: захоплювати концертні зали,
      розстрілювати в школах дітей, підривати житлові будинки-
      всім все зрозуміло.Але Олланд хоче продовжувати разом
      з гномом боротьбу з тероризмом. Ну хай продовжує.

        417.11.15, 09:42

        Керівництво Франції займає найбільш лояльну позицію до РФ, з усієї ЄС. от і мають.