хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

ГШ знову чекатиме підтвердження - су-ки

Військовий аналітик розповів, де донбаські бойовики готують наступ
Оля Гузенко 16 листопада 2015, 08:17
 1761  1
Військовий аналітик розповів, де донбаські бойовики готують наступ


Інсайдери повідомляють про активне накопичення бойовиками живої сили і бронетехніки в Донецьку в напрямку Мар'їнки і Красногоровки. Вони постараються посунути сили АТО на цих ділянках. Також їх метою є Артемівськ.

Новину повідомляє «Преса України» з посиланням на аналітичний огляд експерта Inform Napalm Артема Василенко.

Експерт повідомив нову інсайдерську іфномрацію про переміщеннях збройних сил бойовиків на підконтрольній їм території. Відповідно до неї, найбільш активні переміщення зафіксовані в Донецьку і в районі ДАПу. Так, в «столицю ДНР» прибули 600 кавказців, а особовий склад банди «Восток», що дислокується тут же, «збагатився» російськими відпускниками. У районі шахти «Лідеєвка» терористи розгорнули РСЗВ «Ураган».

«Таким чином, можна зробити припущення, що на західних околицях Донецька йде накопичення сил для удару по Мар'їнці та Красногорівці. Що це дає бойовикам? Вихід до населеного пункту Курахово і контроль над Курахівської ТЕЦ, як важіль тиску на Р. Ахметова. Додатковим доказом підготовки бойовиків до можливого наступу на західному напрямку є захід у Донецьк великої кількості командно-штабних машин і апаратних РЕБ», - дійшов висновку Василенко.

Ще одна мета бойовиків, що стягають сили до ДАПУ, - Авдіївка. Перед цим вони спробують витіснити ЗСУ з райони шахти «Бутівка».

«Таким чином, у Донецьку створено 2 ударних угруповання. І ми вже можемо спостерігати початок перевірки оборони силовиків на міцність. Так в ніч з п'ятниці на суботу та з суботи на неділю, в районах, які вказані, як основні напрямки ударів, було дуже шумно», - говорить аналітик.

Нещодавно Моторола, Гіві, а також російський генерал відвідали окуповану Горлівку. На схід від міста розгорнута артилерійська група, а також зосереджена велика кількість особового складу російсько-терористичних сил. На думку Василенка, ці факти можуть вказувати і про проведення чергових навчань, і про підготовку наступу на Артемівськ.

 

Нагадаємо, колишній працівник Міноборони України і експерт Inform Napalm Артем Василенко проаналізував крупиці тривожної інформації, яка надходить від бійців і воєнкорів з підконтрольної Україні Авдіївки. Туди активно проникають бойовики, які, можливо, готують наступ на сили АТО під Авдіївкою з флангів. Можливий другий котел.

6

Коментарі

116.11.15, 12:58

Таке враження що агресія москалів ГШ аж ніяк не стосується - ху*ловці