хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

порохно нищить патріотів

СБУ затримала командира групи «Тіні», яка знищила Мозгового
Наталія Світанок 12 листопада 2015, 21:49

СБУ затримала командира групи «Тіні», яка знищила Мозгового


Затриманий напередодні співробітниками СБУ Олег Мартинов виявився командиром однієї з груп партизанського загону «Тіні». Саме його група знищила командира бригади «Привид» Олексія Мозгового.


Про це розповів лідер партизанського загону «Тіні» Олександр Гладкий, новину повідомляє «Преса України».

«03.11.15 р. у Херсоні заарештований СБУ один із командирів груп «Тіні», позивний «Вовк». Серед знищених його групою - Мозковий. Група, після розриву владою комунікацій з групами прифронтової розвідки, була виведена з окупованій території і «законсервована».
Командир знайшов себе в УКРОПі. Те, чого не змогли зробити вороги України, зробила влада ПОПа», - зазначив Олександр Гладкий.

Як розповів депутат Віталій Купрій, його помічник Олег Мартинов уже тиждень як перебуває під вартою в ізоляторі СБУ без надання правової допомоги.

«Він уже тиждень як затриманий правоохоронцями за своїм місцем проживання в Херсоні щодо справи Корбана, етапований у Київ і утримується в ізоляторі СБУ на Аскольдовому провулку, 3А. Олегу висувають такі самі звинувачення, що  й Геннадію Корбану. Це черговий виток свавілля у справі переслідування владою активістів партії УКРОП», – сказав Віталій Купрій.

За словами нардепа, до Олега Мартинова досі не допущено адвоката. Крім того, самого Віталія Купрія офіційно не повідомили про затримання його помічника, що є порушенням закону.

«Олег – це патріот із великої літери, який свого часу командував розвідгрупою одного з добровольчих батальйонів у зоні АТО. Після демобілізації він допомагав Геннадію Корбану на виборах у Чернігові. Саме він був одним із перших, хто виявив факти купівлі голосів президентським кандидатом Березенком. Він один із перших, хто зупинив авто, в якому перевозились гроші, зброя та списки підкуплених виборців. Саме він виявив і зупинив спробу БПП фальшувати результати виборів за допомогою виготовлення дублікатів печаток виборчих комісій», – наголосив Купрій.

На думку депутата, затримання Олега Мартинова є  очевидною помстою за його активну громадську позицію
.

4

Коментарі