Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Отакої

У Таїланді помер найвищий чоловік на планеті
Лина Демчук 11 листопада 2015, 06:06

У Таїланді помер найвищий чоловік на планеті


Про це повідомили місцеві ЗМІ. Новину передає «Преса України».
У провінції Сурін, що на північному сході Таїланду, помер найвищий чоловік на планеті. Це 26-річний Порнчай Саосрі. Його зріст становив 2 метри 69 сантиметрів.

За попередніми даними, Порнчай страждав від численних захворювань, які були пов’язані із гормональним розладом. Крім того, упродовж декількох останніх років таїландський велетень був прикутий до ліжка через дорожньо-транспортну пригоду.

Після аварії молодий чоловік змушений був певний час пролежати в ліжку. Однак потім він вже не зміг піднятися. За останній рік Порнчай схуд на 72 кг і підріс ще на 12 см. Важив він 153 кг.

За словами його матері, її син був звичайною дитиною до шостого класу. Але потім він почав стрімко рости, наводячи жах всіх родичів і знайомих. Навіть коли Порнчай вставав на коліна, його батьки не могли дотягнутися до плеча сина.

Рекорд таїландця не був офіційно визнаний Книгою рекордів Гіннесса, хоча він на 18 сантиметрів вищий за 32-річного турка Султана Косена. Саме останній є офіційним володарем звання найвищої людини в світі. Його зріст становить 2 метри і 51 сантиметр.

Раніше також повідомлялося, що померла індійська актриса відома по фільму «Зіта і Гіта», яка увійшла у Книгу рекордів Гіннесса.

2

Коментарі