Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Третій тост, за третій Майдан!!!

Новий Майдан - це анархія і коліївщина - Томенко
Володя Костик 10 листопада 2015, 02:10

Новий Майдан - це анархія і коліївщина - Томенко


Про це Томенко заявив під час свого інтерв'ю, новину передає "Преса України".
Заступник керівника фракції "Блок Петра Порошенко" Микола Томенко заявив, що простіше провести дострокові вибори в парламент, ніж дочекатися нового Майдану.

Парламентарій заявив, що в даний час Кабінетові міністрів не вистачає легітимності, яку потрібно отримати в парламенті або шляхом складних і тривалих переговорів або проведенням нових виборів.

Депутат заявив, що в дострокових парламентських виборах немає нічого страшного. Томенко вважає, що нові вибори краще, ніж розлючені люди, які палицями будуть бити міністрів, президента і депутатів. "Тобто, ми розуміємо, що наступний Майдан – це анархія, коліївщина", - підкреслив Томенко.

Нагадаємо, раніше Микола Томенко заявив, що якщо влада буде продовжувати бездіяти, то новий Майдан обов'язково буде і залишається тільки одне питання, він буде локальним або всеукраїнським.


55%, 6 голосів

0%, 0 голосів

45%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
6

Коментарі

110.11.15, 12:23

Гарно сказано - Третій тост, За третій Майдан!!!

    210.11.15, 16:46

    Так, тільки ЗА НОВОЮ ВИБОРЧОЮ СИСТЕМОЮ!!! Гляньте на списки, того ж БПП. Де цих мастодонтів понабирали? Де професори, академіка? А скільки жулья у ВР! За приклад - Харківська "демократія"; маємо вибрати між Допою, Гепою. та Фельдманом. І все, і всі!