хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Вистава, зрежисована паном Жопіним для лохторату

Волонтери заперечили версію замаху на Шокіна за допомогою тепловізора
Соня Войченко 04 листопада 2015, 07:05
 1029
Волонтери заперечили версію замаху на Шокіна за допомогою тепловізора


Про це розповів засновник волонтерської організації "Повернися живим" Віталій Дейнега. Новину передає "Преса України". 
Волонтери, які постачають на фронт тепловізори, розкритикували дані ГПУ про замах на Віктора Шокіна і пояснили, чому снайпер не міг використовувати тепловізор при стрілянині по кабінету генпрокурора.

"Маячня полягає в тому, що ті, хто "здійснював замах" використовували тепловізор. Оскільки "мішень" була за вікном і шторами", - відзначив волонтер.

Дейнега пояснив, що тепловізор не працює через вікна та штори, а показує температуру скла, може показати також теплове відображення, однак він ніколи не покаже предмети за склом.

При цьому,в якості доказів волонтер демонструє відео роботи тепловізора, тим самим доводячи, що він не показує те, що знаходиться за склом.

"Якщо б "фігурант замаху" або генеральний військовий прокурор купили для армії хоча б один тепловізор - вони б такого не бовкнули", - підкреслив Дейнега.

Нагадаємо, напередодні, головний військовий прокурор України Анатолій Матіос заявив, що генерального прокурора України Віктора Шокіна під час обстрілу його кабінету врятувало броньоване скло. 

За його словами, постріли здійснювалися за допомогою тепловізора. 

Матіос стверджує, що стрілець і замовник знали, як розташовані предмети у кабінеті Шокіна. Постріл був здійснений із розрахунком на те, що куля влучить у голову або тулуб. 

2

Коментарі

15.11.15, 08:03