хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Соціальне безумство москвинського етносу

Згідно соцопитувань більшість росіян не вважає РФ агресором
Георгий Майский 02 листопада 2015, 18:21
 685
Згідно соцопитувань більшість росіян не вважає РФ агресором


Новину повідомляє «Преса України».
Нещодавно в Росії аналітичною компанією «Левада-центр» було проведено опитування стосовно того, чи була РФ агресором або ініціатором конфліктів із іншими країнами. Так ось, результати опитування показали, що 59% росіян вважають що ніколи і лише 7% опитаних назвали її агресором у більшості або у всіх наведених соціологами конфліктах.

Окрім того, відповідно до наданих аналітичною компанією «Левада-центр» даним 26% росіян переконані, що в більшості випадків РФ сама була жертвою конфліктів. Згідно з даними цього ж опитування до участі російських військових у таємних операціях за кордоном цілком позитивно ставиться 14%, і скоріше позитивно - 33% респондентів, а ось різко негативно до таких дій російських військових відносяться лише 8% опитаних, радше негативно - 21%.

Варто з цього приводу нагадати, що в серпні 2008 року російські війська ввійшли на територію Грузії, у підсумку чого Південна Осетія, яка у свій час формально була частиною Грузії, оголосила про свою незалежність. А в березні 2014 року Росією був анексований Крим…

Нагадаємо, раніше «Преса України» повідомляла, що прем’єр-міністр Росії Дмитро Медведєв у соцмережах анонсував введення Москвою обмежень у торгівлі з Україною. Глава російського уряду пояснив цей крок введенням в дію угоди про зону вільної торгівлі Україна-ЄС.

Як йдеться у повідомленні на сторінці прем’єра РФ, з 1 січня 2016 року буде підвищено рівень митно-тарифного захисту стосовно України, що Медведєв пов'язує з рішенням України ввести в дію угоду про асоціацію з ЄС. Окрім того, на Україну поширено дію відповідних економічних заходів як на країну, яка приєдналася до антиросійських санкцій.

Як стверджує Медведєв, Україна не може одночасно брати участь в зонах вільної торгівлі з Європейським союзом та СНД.

Тут варто згадати, що минулого року Росія домоглася від України та Євросоюзу відтермінування запуску зони вільної торгівлі до 1 січня 2016 року. Зараз агресор продовжує тиснути на Україну з метою чергового відкладання реалізації цієї угоди.

3

Коментарі