хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Шокін стоїть у ГПУ щоб москальського сліду не знайшли

Наливайченко пояснив Шокіну, де знайти російський слід у розстрілах на Майдані
Денис Марценко 16 жовтня 2015, 15:33

Наливайченко пояснив Шокіну, де знайти російський слід у розстрілах на Майдані


Про це він заявив журналістам у п’ятницю, передає новину «Преса України».
Колишній голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявив, що документи, які підтверджують участь Кремля у підготовці розстрілів активістів Євромайдану у Києві, наявні у Адміністрації президента і в канцелярії ГПУ. Так Наливайченко прокоментував заяву генпрокурора Віткора Шокіна про те, що Генпрокуратура не має доказів участі російських спецслужб у розстрілах мітингувальників у 2014 році.

«Я можу сказати і генеральному прокурору, і головне - журналістам та українцям, де перебувають ці матеріали, щоб швидше Генеральна прокуратура їх знайшла і долучила до справи. Ці матеріали перебувають на вул. Банковій, оригінали, я президенту особисто доповідав», - зазначив екс-глава СБУ. 

За його словами, документи офіційно зареєстровані ГПУ, там містяться конкретні дані про те, що під час під час революції на дачі колишнього керівника СБУ мешкав помічник президента Росії Владислав Сурков.

«Недостатньо цих двох адрес? Називаю третю адресу: стадіон «Динамо», російський «Витязь» навчає вбивати Небесну сотню. Шановні прокурори, оприлюдніть ці допити і не обманюйте людей», - додав колишній очільник спецслужби.

Разом з тим, Шокін стверджує, що Наливайченко не надав жодних документів, що підтверджують це. Він сказав, що відомство не має доказів про участь Росії в трагічних подіях на Майдані.

4

Коментарі

116.10.15, 21:43

ганьба жлобу шокіну й респект наливайченку=вже скоро бог прийде й правда неминуче переможе ! слава украіні

    217.10.15, 21:06Відповідь на 1 від SOKILDNISТЕR+

    Героям Слава!