хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

політика порохна, нікчемна

Розвідка США дала прогноз щодо війни на Донбасі
Соня Войченко 15 жовтня 2015, 17:10Розвідка США дала прогноз щодо війни на Донбасі


Новину передає "Преса України". 
Експерти американської приватної розвідувально-аналітичної компанії Stratfor стверджують, що навряд чи до кінця цього року можливе припинення війського конфлікту на Донбасі.

За словами експертів, сторонам не вдасться досягти значного прогресу у врегулюванні конфлікту як мінімум ще до до кінця 2015 року.

Зокрема, аналітики відзначають, що на це є чотири причини.

Першою, на їх думку є те, що світу заважає різна інтерпретація Мінських домовленостей як зі сторони України, так і терористів Донбасу.

"Самопроголошені республіки не отримають бажаної автономії від Києва на тих умовах, на яких хочуть", - відзначили у Stratfor.

Другим фактором, який може затягнути врегулювання ситуації на Донбасі є те, що українська сторона не готова амністувати всіх учасників боїв на Донбасі, як того чекають представники бойовиків. 

На думку експертів, третьою причиною, чому не буде швидкого досягнення миру є  внутрішньополітична ситуація в Україні. 

"Росія і сепаратисти мають величезний тиск на керівництво України, щоб змусити Київ піти на поступки по Донбасу. Однак цьому перешкоджають ультранаціоналістичні об'єднання, зокрема, "Правий сектор" і "Свобода". Таким чином, Київ опинився у складній ситуації: його прихильність до однієї із сторін може викликати негативну реакцію іншого", - пояснили в американській розвідці.

І четвертою причиною, за версією американських експертів, є позиція Білого дому, який продовжує тиск на РФ та не зацікавлений у компромісі.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, російський військовий експерт і журналіст Олександр Гольц заявив, що судячи з останніх подій, військовий конфлікт на Донбасі заморозять і з’явиться ще одне Придністров'я. 

4

Коментарі

Гість: Dalia

116.10.15, 00:21

жидобанда України,якою управляє жидобанда раші,зацікавлена
конфліктною ситуацією в Донбасі - це для всіх зрозуміло.

    216.10.15, 09:53Відповідь на 1 від Гість: Dalia

    жидобанда України,якою управляє жидобанда раші,зацікавлена
    конфліктною ситуацією в Донбасі - це для всіх зрозуміло.
    То ясно...
    Але є ще й П'ЯТА ПРИЧИНА
    Це ТОРГІВЛЯ "КОНТРАБАСОМ" з ЛУганДоном та Кримом, "дякуючи" якій, ЖИДИ мають не нещасні 15-30% на "грі цін мід ОПТОМ та РОЗНИЦЕЮ" - а за рахунок ПІДВИЩЕНИХ у 3-5 разів цін на продукти, та у 5-8 раз на ЛІКИ - мають 400-700% "НАВАР"!
    Коли і де ще можна отримувати такі прибутки?!
    Не просто так і Петіни ДОХОДИ ЗА РІК ВІЙНИ ЗРОСЛИ в 3,5-7 разів \з різних джерел інформації\ - и це при ЗАГАЛЬНОМУ ЗУБОЖІННІ народу