хочу сюди!
 

Катерина

42 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 43-49 років

Вартість порохняної політики умиротворення ху*ловців

Під час обстрілу шахти «Бутівка» загинув комбат, двоє бійців у тяжкому стані
Елена Ясиновская 14 жовтня 2015, 00:33
 
Під час обстрілу шахти «Бутівка» загинув комбат, двоє бійців у тяжкому стані


Двоє бійців одного із добровольчих підрозділів, які дислокуються в районі донецької шахти «Бутівка», перебувають у тяжкому стані. Комбат того ж підрозділу загинув на місці події, вчора 13 жовтня. Трагедія сталась під час обстрілу району бойовиками, повідомляє командир батальйону ОУН Микола Коханівський.


Новину передає «Преса України».

«Стріляли з РПГ по наших позиціях на шахті Бутівка.Відразу на місці події загинув один з командирів добровольчого підрозділу, двоє важко поранених»- підтвердив Коханівський опубліковану раніше у ЗМІ  інформацію.

Коханівський заявив, що військова прокуратура, СБУ і контррозвідка карає бійців за вогонь у відповідь. Таким чином українських бійців змушують виконувати мінські домовленості, каже комбат. 

«Якщо бійці не відстрілюються, вони отримують поранення. Як мінімум. Або ж їх просто вбивають бойовики, як ми бачимо це сьогодні», - резюмував Коханівський.

Нагадаємо, пропутінські бойовики на Донбасі плідно використовують «затишшя, яке перетворюється на перемир'я» - вони зміцнюють і облаштовують кілька ліній оборони, ремонтують і розчищають дороги, створюють бази з запасами предметів постачання (НЗ), а також в ключових точках окупованій території накопичується важку техніку і озброєння
.

3

Коментарі