Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

москалі = народ виродок, орки самі натуральні

Участь РФ у сирійській операції підтримали 70% росіян
Ваня Герман 08 жовтня 2015, 09:28
 729
Участь РФ у сирійській операції підтримали 70% росіян


Новину повідомляє «Преса України».
Зовсім не дивно, що негативно до військових дії російських військових у Сирії ставляться лише 14% росіян. 28% вважають, що Росії не слід лізти у цей конфлікт.

А ось до того, що військові РФ наносять удари по Сирії позитивно ставляться 72% росіян, які взяли участь у опитуванні «Левада-Центру».

До повітряних бомбардувань зі сторони Росії 31% респондентів відносяться з схвалення, 14% з обуренням, а кожен четвертий просто байдужий до цього. І не зважаючи на старання російських ЗМІ 22% зізнались, що вони не досить добре обізнані у даній ситуації.

Говорячи про підтримку президента Сирії Башара Асада в його боротьбі з ІГ і сирійською опозицією 47% опитаних підтримають таку позицію. Ще 28% відсотків зазначили, що Росії взагалі не слід втручатись у такі конфлікти.

А кожен другий росіянин  переконаний, що «США і країнам Заходу, з одного боку, і Росії і нинішньому керівництву Сирії, з іншого, вдасться знайти спільну мову в питанні врегулювання ситуації в Сирії». Не впевнені у такому варіанті розвитку 21%.

Нагадуємо, що дев’ять із десяти ударів Росії у Сирії спрямовані не проти терористів «Ісламської держави», а проти опозиції, яка має на меті скинути диктатора Башара Асада.

4

Коментарі

19.10.15, 20:55

Хто б, нарешті, "врегулював ситуацію" в росії???