хочу сюди!
 

Лариса

51 рік, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Смерть москальським окупантам та їх холуям!!!

Мінські угоди привели до бажання Росії змінити увесь світовий порядок - нардеп
Соня Войченко 04 жовтня 2015, 12:47
 
Мінські угоди привели до бажання Росії змінити увесь світовий порядок - нардеп


Про це заявив народний депутат від Радикальної партії Юрій Чижмарь, новину повідомляє «Преса України». 
Після бомбардування росіянами Сирії, світова спільнота нарешті зрозуміла, що спроба підмінити Будапештський Меморандум Мінськими домовленостями призвела не до миру, а до бажання Росії змінити увесь світовий порядок.

«Після бомбардування росіянами Сирії, впродовж дня дуже цікаві заяви були зроблені послом Великобританії в Україні Джудіт Гоф та заступником міністра МЗС Канади Данієль Жан. Обидві заяви стосувалися руйнування світової системи колективної безпеки та необхідності виконання Будапештського Меморандуму щодо захисту територіальної цілісності України», - відзначив нардеп.

За його словами, Захід і інші країни нарешті побачили, що «запропонована Парижем і Берліном на догоду Росії спроба підмінити Будапештський Меморандум Мінськими угодами привела не до миру, а до бажання РФ змінити увесь світовий порядок. І це вже стосується не тільки України і Сирії». 

Нагадаємо, прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон вважає, що військове втручання Російської Федерації погіршує ситуацію в Сирії і явним чином спрямоване на підтримку режиму «м'ясника» Асада.

7

Коментарі