хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

ще до теми угод із москалями

Тимчук розповів, як насправді відводять озброєння бойовики
Наталка Колошук 03 жовтня 2015, 13:16

Тимчук розповів, як насправді відводять озброєння бойовики


Про це Тимчук написав в соцмережі, новину передає «Преса України».
Військовий експерт Дмитро Тимчук вважає, що говорити про мирний процес ще дуже рано, незважаючи на підсумки засідання представників країн «нормандської четвірки». На даний момент бойовики навіть не відводять важке озброєння, а лише маскують його.

«Не думаю, що два, три дні або навіть тиждень без обстрілів – це великий привід для оптимізму. Щоб говорити про створення передумов для мирного процесу, треба констатувати для початку хоча б відвід важких озброєнь. А потім вже піднімати питання про озброєння менше 100 мм», - заявив експерт.

Тимчук сподівається, що Генштаб і штаб АТО, виробляючи відведення озброєння від лінії розмежування, хоча б розглядають варіанти його повернення на позиції у разі термінової потреби.

Також експерт розповів, що під час відведення танків «для ОБСЄ», бойовики відводять озброєння з передової, але не виводять з 15-км зони, а маскують в 1-2 км від колишній позицій. «Або, змінюючи бортові номери (для введення в оману спостерігачів) під виглядом «відведення» витягують на ремонт пошкоджену техніку, натомість її перекидаючи до фронту боєздатну», - додав він.

За словами Тимчука, такі дії терористів складно назвати підготовкою до «мирного діалогу».

Нагадаємо, що, підбиваючи підсумки зустрічі в «нормандському форматі» президент України Петро Порошенко повідомив, що Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ буде стежити за всіма окупованими територіями на Донбасі.

6

Коментарі

16.10.15, 19:07

"Миротворець годує крокодила в надії на те, що крокодил з'їсть його останнім."
Уїнстон Черчилль.