хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

Отакої...

Людство отримано незвичайні штучного походження радіосигнали з космосу
Максим Рух 27 вересня 2015, 18:54
 445
Людство отримано незвичайні штучного походження радіосигнали з космосу


Новину повідомляє «Преса України».
Одночасно було зафіксовано загадкові космічні сигнали в Інституті аналізу даних в Нойкірхені та Гавайському університеті США. Вчені стверджують, що радіосигнали мають позаземне походження та більш за все створенні розумними істотами. Також науковці встановили, що для посилання одного сигналу потрібно задіяти стільки енергії, скільки Сонце виробляє за день.
 

Дослідники космосу зафіксували ряд пульсуючих сигналів, які знаходяться поза межами Сонячної системи. Вчені вважають, що сигнали мають штучне походження. Отримані радіосигнали тривають близько мілісекунди. Самим цікавим є те, що вони виділяють стільки енергії, скільки виробляє Сонце протягом дня. 

Відкрити швидкі радіосигнали вдалося Майклу Хіпстеку з Інституту аналізу даних в Нойкірхені (Німеччина) та Джону Лерндому з Гавайського університету США. 

Для досліджування походження сигналів астрономи використовують показник розсіювання. Чим далі сигнал тим більше буде розсіювання. Вчені при порівнянні 10 сигналів виділи між початком та кінцем сигналу кратне 187,5, число було рівним між усіма сигналами. Ймовірність випадковості такої закономірності складає 5 до 10 000.

Вчені пронозують, що сигнали виходили із нашої галактики Чумацький шлях, якби вони прибули з іншої галактики, то космічний пил вніс би безлад. Тому закономірно вчені прийшли до висновку, що радіосигнали були створенні якимось невідомим космічним процесом або просто послані розумними істотами.

5

Коментарі

Гість: Dalia

127.09.15, 21:09

Землян попереджують про якісь серйозні зміни.
Мабуть перейдем на новий рівень.

    Гість: Dalia

    227.09.15, 23:47

    За ці два роки загинули тисячі українців, але нічого не змінилось.Влада в руках колишніх комсомольських і компартійських вожаків.Державу вони перетворили в мафіозну систему і всі народі цінності в їхніх руках.Творять,
    все, що їм нашіптує пугало з атомною кнопкою.
    Так що, має статись щось таке, що розірве це порочне коло.