хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Олігархи прагнуть наживи...патріорти свободи Україні

В умовах війни торгувати з ворогом, як мінімум, гидко, – «Економічний бойкот»Санкційний список як і блокада Криму – виграшний крок для Президента. Адже вільна економічна зона півострова була для нас дуже великою проблемою. Тому що ми втратили контроль над Кримом, однак і далі продовжували туди ввозити стратегічні продукти.

Таку думку під час інформаційно-аналітичного проекту «Погляд на тиждень»(щосуботи о 21:00 на телеканалі ZIK) висловив координатор ГО «Економічний бойкот» Олег Радик.

«Ми неконтролюємо Крим,але, за підрахунками Державної фіскальної служби,  за рік ввезли туди товару на 1 млрд. 400 млн тисяч доларів. З них 250 тисяч – це мазута, нафта і інші схожі матеріали. І це тільки офіційно. Думаю, шо реальні цифри більші в три-чотири рази. Це менше, ніж наутримання КримувкладаєРосія іменше, ніж їхній ВВП», – наголосив Радик.

Щодо санкційних списків, то,на думку Радика, незважаючи на всю їхню недосконалість, це позитивний крок, однак Україна досі немає стратегії повернення Криму.

«То ми сьогодні вирішили блокувати, то завтра вже певних виробників пропускаємо. Вводяться санкції проти російських банків чи авіаперевізників, однак не проти їхніх дочірніх компаній. Однією рукою ми щось робимо, а іншою – беремося дружити», – зазначав Радик.

Щодо результатів санкцій та бойкоту, говорити ще рано, однак головне – припинити товарні стосунки з агресором.

«Ми розуміємо, що кримчани не їдять стільки, скільки ми туди возимо. Тож, на мою думку, це все йде на Росію. Я не знаю, наскільки це може їй зашкодити, але в умовах війни торгувати зворогом, як мінімум, гидко. Коли мені розповідають, що працівники «Сбербанку» чи якихось авіаліній втратять роботу, їх, звичайно, дуже шкода, але колись вони та й знайдуть собі інше місце праці. А матері, сестри, жінки тих людей, які загинули від російських куль, своїх рідних не знайдуть вже ніколи»,– підкресливРадик.


7

Коментарі

127.09.15, 14:48