хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

порохну Україна до сраки

Кравчук: Україні загрожує велика поразка
Іра Бондар 27 вересня 2015, 08:34
 
Кравчук: Україні загрожує велика поразка


Новину передає «Преса України».
Перший президент України заявив, що Мінські угоди можуть заморозити конфлікт на Донбасі, це буде означати для країни велику поразку. 

За словами Кравчука, Мінські угоди для України – це шлях внікуди. Влада Києва повинна виступати за переведення конфлікту на Сході України в Будапештський меморандум. Так, країни, які його підтримали мають нести відповідальність за Україну.

«Українську проблему слід перевести в Будапештський меморандум, який підписували держави, які несуть відповідальність за Україну після того, як вона погодилася провести ядерне роззброєння»,- зазначив екс-президент.

Щодо Мінських угод Кравчук вважає їх ризиковими для України. Вони вигідні лише для російської сторони, оскільки ведуть до «замороженого конфлікту» на Донбасі, а це велика поразка України.

Окрім того, перший президент заперечив чутки про таємну угоду Порошенко та Путіна щодо України.

«Це неможливо хоча б тому, що з російським президентом домовлятися безглуздо - він буде нав'язувати виключно свою волю, і це розуміє будь-який політик»,- підкреслив Кравчук.

Нагадаємо, 12 вересня, екс-президент України Леонід Кучма висловив свою думку, що ситуація на Донбасі ведеться до того, щоб створити там «заморожений конфлікт», що є пріоритетом в інтересах Росії

4

Коментарі

128.09.15, 08:28

Перший президент України зображений на банкноті "50 гривен"!
А по цьому старому підарасу давно шибениця плаче!
http://blog.i.ua/user/295100/1322716/ = Як з моменту проголошення "незалежності" до влади НЕЗАКОННО прийшов Лейба БЛЮМ-Кравчук разом з НЕЗАКОННИМ Українським КНЕССЕТОМ (Верховною зРадою) - так і НЕ відгонеш цю шоблу від Корита Влади...