хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Порохну опозиція небезпечніша за окупантів

Порошенко і Путін домовилися про завершення війни на Донбасі - джерело
Олена Ярмолюк 20 вересня 2015, 19:46
 
Порошенко і Путін домовилися про завершення війни на Донбасі - джерело


Президент України Петро Порошенко і президент РФ Володимир Путін домовилися про припинення активних бойових дій на Донбасі. Найближчим часом команда українського голови держави закінчить роботу над проектом угоди, яка буде офіційно оприлюднена.


Про це повідомляє УНН з посиланням на свої джерела в уряді, новину передає «Преса України».

«Найближчим часом команда президента України планує оголосити про закінчення АТО» і припинення активних бойових дій на Донбасі. Путін, у свою чергу, планує перекинути більшість найманців і російських військових у Сирію. Подібний сценарій зручний для обох сторін, і дозволить поступово і непомітно перевести увагу на інші зовнішні та внутрішні чинники», - повідомило джерело видання.

За словами джерела, згідно із домовленістю, конфлікт на Донбасі буде законсервований на кілька років. Після чого Порошенко займеться боротьбою з опозицією, в той час як Путін переведе увагу громадськості, перекинувши найманців з Донбасу на війну в інші гарячі точки світу.

«Зараз головні новини світових ЗМІ вже прикуті до Сирії та Іраку. Так, Путін по-тихому перекине армію найманців у зону іншого конфлікту, в той час як Порошенко зосередиться на боротьбі з опозицією. Конфлікт на Донбасі буде заморожений на кілька років», - додав він.

Раніше ми повідомлялиСпеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ спостерігала пересування озброєння і військової техніки в районах, з яких вона має бути відведено згідно з Мінськими угодами
.

4

Коментарі