хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

москальським окупантам українські скотомогильники

Під удар партизанів потрапив загін «Едельвейс» з Мінвод і перехоплення СБУ (ВІДЕО)
Георгий Майский 19 вересня 2015, 05:18
 
Під удар партизанів потрапив загін «Едельвейс» з Мінвод і перехоплення СБУ (ВІДЕО)


Про це повідомляє група російського блогера Олега Ярчука, новину передає «Преса України».
У тимчасово окупованому бойовиками і російськими військовими Луганську невідомі диверсанти атакували підрозділ російських спецназівців «Едельвейс» Внутрішніх військ МВС РФ. У результаті 8 окупантів знищені, ще 22 - поранені.

«Район населеного пункту Луганськ, уточнені втрати підрозділів 17-го загону спеціального призначення «Едельвейс» з Мінеральних Вод «200» - 8, «300» - 22», - йдеться у донесенні російських військових вищестоящому командуванню.

За даними Ярчука, реальні втрати регулярних військ РФ у війні на Донбасі на 18 вересня складають: убитими 8317, пораненими - 7140 і зниклими без вісті - 3491 людина.

На відео. Контрозвідкою СБУ здобуто докази військової агресії Росії на сході України. Російська сторона намагається приховати від власного народу факти загибелі громадян РФ...

Нагадаємо, що раніше «Преса України» повідомляла, що Луганські бойовики з так званої «МГБ ЛНР» затримали жінку, яка за її зізнанням раніше начебто співпрацювала з ВСУ. Бойовики звинуватили її в «державній зраді» і загрожують відправити в колонію. Репортаж з допитом луганчанки показали російські ЗМІ.

Як повідомили російські пропагандисти, затриману бойовиками Олену Шабуніну здали «МГБ ЛНР» пильні сусіди, звинувативши її у співпраці з ВСУ. Цілком можливо, що сусіди просто зводили свої старі рахунки зі знайомою. Після затримання терористами жінка повідомила про себе, що вона нібито раніше їздила на БТРі разом з українськими військовослужбовцями і показувала їм будинки, де проживають місцеві жителі, які підтримують бойовиків.

У даний час невідомо, чи чинили терористи якийсь тиск на жінку, перш ніж вона «зізналася» в «державній зраді» чи ні. Але враховуючи методи, які використовують озброєні бандити з місцевої влади», швидше за все жінка недобровільно зізналася у «вчиненому злочині». Бойовики заявили, що за «держзраду» мають намір її відправити у колонію на строк від 7 до 15 років

4

Коментарі

119.09.15, 08:26

    219.09.15, 08:28Відповідь на 1 від Lzarichna

    Щиро дякую!

      320.09.15, 03:28Відповідь на 2 від Мольфар

      Щиро дякую!