хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Вибіркове правосуддя порохна нічим не краще від кривосуддя бандю

Корчилава: Шокін і його «діамантове братство» приречені на вимирання
Елена Ясиновская 18 вересня 2015, 13:39Корчилава: Шокін і його «діамантове братство» приречені на вимирання



Колишній прес-секретар посольства Грузії в Україні Бачо Корчилава розповів на що розраховував президент, коли дозволяв генпрокурору Віктору Шокіну «зразково» забрати радикала Ігора Мосійчука із ВР у СІЗО.

Новину повідомляє «Преса України».

Вчорашня історія з Мосійчуком була розрахована дуже правильно і повинна була вирішити кілька завдань для Президента і його оточення, переконаний Корчилава. Однак бажання підвищити таким чином рейтинги Шокіна обернулось для самого генпрокурора «приємною несподіванкою». 

«Одне із завдань - підвищити позитивний рейтинг Віктора Миколайовича Шокіна в очах суспільства, який значно похитнувся і впав в результаті його протистояння з Давидом Сакварелідзе і Віталієм Касько. Але результат вийшов іншим: рейтинг Шокіна не те, що не покращився, він ще більше просів, так як товариство глянувши на вчорашнє дійство просто відповіло: «ну так, гарна акція, але продовжуємо і починаємо під білі рученьки супроводжувати в місця не настільки віддалені інших героїв: Льовочкін, Бойко, Вілкул, друзів Президента, Друзів Прем'єр-міністра і так далі», - коментує вчорашній інцидент Корчилава.

Корчилава впевнений, що у разі подальшого без діяння «зразкового прокурора» Шокіна чекає як мінімум відставка. Після такого гучного скандалу людям захочеться нових викриттів, тому доведеться чекати або чергових скандальних затримань, або ж «вимирання діамантового братства» Шокіна. 

«І якщо це шоу, з такими ефектними посадками не триватиме, і ті, хто роками грабував країну, чиїх голів зараз вимагає суспільство не будуть так само ефектно супровід в кабінети до слідчих і СІЗО, то повірте Шокін і його «діамантова братство» приречене на вимирання. Звичайно багато хто зараз почне сперечатися, що це не так і не в нашій країні, але це саме так і станеться», - припустив Корчилава.

Зазначимо, соціальні мережі буквально «вибухнули» коментарями з приводу парламентського рішення про арешт нардепа Мосійчука. Основний лейтмотив коментарів політиків, журналістів і політологів: чому у прокуратурі не виявилося такого відео на колишніх регіоналів і соратників Януковича? Були й такі, хто задавався майже риторичним питанням про те, чому такий компромат  на депутата оприлюднив сам Шокін після того, як радикаи прийняла рішення про вихід з парламентської коаліції
?

10

Коментарі

118.09.15, 20:06

Позиція ІНТЕРНЕТпятірки офіцерів\капеланів УГВР \УПА ! Прихильник УПА й нардеп радикал Ігор Мосійчук заарештований 17\9\2015.. з гидкими порушеннями елементарних правових вимог- це є посадовий злочин тих хто це зробив у ВРУ й ГПУ ! Безперечно що це зроблено й тому що Ігор Мосійчук є щирим християнином й затятим антипутінцем та недолюблює тих хто йде на компроміси з сатанистами глобалістами що в ближчі дні готують яву свого лже бога в Єрусалимі що скаже нібито Путін має миритися з ПОРОШЕНКОМ й ставати в Киіві царем нового СІОНУ.... https://www.youtube.com/watch?v=ngg9iob6GaE ГАНЕБНО що арешт відомого патріота і політвязня антикомуніста Ігоря МОСІЙЧУКА підтримали деякі свободівці РАЗОМ з падлюками"апазіціонного блока "!Слава Україні

    219.09.15, 15:50

    http://divannaya-sotnya.com.ua/mp-vorog-ukrainy/foto-vdpovd-chomu-za-kadenc-poroshenka-nkoli-za-grati-ne-syade-n-ahmtov-n-bud-h to-z-kolishnh-regonalv-.html

      Гість: Dalia

      319.09.15, 21:21

      порхно не судить, воно катує і вбиває українців.
      Скоро воно отримає те, що заслужило