хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Оце так санкції

Компанія, яка відкрито надає допомогу терористам, так і не потрапила під санкції - Тимчук
Елена Ясиновская 18 вересня 2015, 12:40

Компанія, яка відкрито надає допомогу терористам, так і не потрапила під санкції - Тимчук


У санкційному списку не має компанії «Російські залізничні дороги». Монополіста, який постійно поставляє на Донбас військову техніку, чомусь забули додати до переліку. Про наслідки такого «повороту» розповідає координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.


Новину передає «Преса України».

Тимчук наголосив на тому, що санкцій, в першу черг, вводились для російських компаній. Таким чином Україна продемонструвала Європі відданість своїм обіцянкам. Більше того введення нових санкцій доводить, що країна не боїться економічних втрат.

«Введення санкцій показало, що ми теж згодні піти на економічний збиток для себе, припинивши економічні відносини з країною, яку самі називаємо агресором. Але ось невдача. У списку російських компаній ми не бачимо комерційну структуру РФ, яка є, мабуть, ЄДИНОЮ російською компанією, прямо і без всяких застережень надає допомогу терористам. Ця компанія - ВАТ «Російські залізниці». РЗД регулярно забезпечує доставку на Донбас озброєння, техніки, боєприпасів, спорядження, амуніції, і т. д. і т. п. Тобто всього того, що вже багато місяців бойовики і російські військові вбивають українців», - наголошує Тимчук.

Тимчук натякає на те, що замість «гучних імен» варто було б ввести до списку саме такі компанії, адже їх «поганий вплив» вже довели.

«У випадку з РЖД пряме співробітництво з терористами і пряма підтримка агресії проти України доведені. Хотілося б зрозуміти логіку авторів списку. Бо поки вона не особливо простежується», - резюмує Тимчук.

Нагадаємо, Президент підписав Указ «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 вересня 2015 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)». Згідно з рішенням, санкції вводяться строком на один рік.

Порошенко повідомив, що ці обмежувальні заходи стосуються більше 400 фізичних та більше 90 юридичних осіб Російської Федерації та інших країн, які причетні до анексії Криму і агресії на Донбасі
.

9

Коментарі

119.09.15, 10:46

ПОЦ-тріоти ЖИДИ ТОРГУЮТЬ з РФією = http://www.radiosvoboda.org/content/article/26785119.html
Фірми "любих друзів" Порошенка ПЕРЕРЕЄСТРУВАЛИСЯ в РОСІЙСЬКОМУ Криму по російських законах – вони СПЛАЧУЮТЬ ПОДАТКИ В БЮДЖЕТ РФ, ЗМІЦНЮЮТЬ її військову потугу і сприяють вбивствам українських військових на Донбасі. ДЕШЕВІ і ЯКІСНІ УКРАЇНСЬКІ товари завозять ЕШЕЛОНАМИ у Крим – і далі вони розвозяться по РФії...
І це відбувається в той час, коли США ЗАБОРОНИЛИ своїм фірмам вести будь-яку економічну діяльність в окупованому Криму...
*** Виходить, що американцю Обамі СОБОРНІСТЬ України потрібна більше, ніж Чистокровним Українцям = Порошенку, Яценюку і Турчинову?