Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Українська? влада бореться із українськими патріотами???

У Херсоні МВС затримано лідера обласного осередку «Правого сектора»
Лина Демчук 17 вересня 2015, 08:00
 1148
У Херсоні МВС затримано лідера обласного осередку «Правого сектора»


Про це повідомили в інформаційному центрі НВР «Правий сектор». Новину передає «Преса України».
У Херсоні працівники МВС біля обласної прокуратури затримали очільника Національно-визвольного руху (НВР) «Правий сектор» у Херсонській області Дмитра Семена, а також члена обласного проводу цього руху Павла Пилипенка.

Затриманих правоохоронці доставили до Комсомольського райвідділу міліції. Однак причину затримання не називають. Крім того, за попередніми даними, міліція не повідомила про факт затримання ні родичів затриманих, ні представників «Правого сектору».

«Затримали і відвезли у невідомому напрямку без пояснення підстав затримання. Більше трьох годин ми не мали з побратимами зв’язку. У цей час їх допитували слідчі, застосовуючи фізичну силу. Лише суспільний розголос та тиск громадських активістів змусив МВС відпустити затриманих», – йдеться у повідомленні.

За даними «ПС», у затриманні Семена і Пилипенка брав участь заступник начальника УМВС України в Херсонській області Ілля Ківа.

Такі дії міліціонерів «ПС» розцінив як продовження репресій проти добровольців і «Правого сектора» зокрема.

«Лише за останній час за надуманими звинуваченнями був затриманий лідер «ПС» в Одесі, у Полтаві та Миколаєві. Очільників «ПС» тягають на допити. Те ж саме стосується рядового членства нашого руху, а також – побратимських організацій. Лік затриманих йде на десятки…» – зауважили в «ПС».

Нагадаємо, представники «Правого сектора» заявили, що глава Закарпатської обласної держадміністрації Геннадій Москаль знову оббрехав ДУК.

5

Коментарі