хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

ху*ло1 срав на Мінські домовленості і довбаків що їх виконують

Захарченко підписав «указ» про місцеві «вибори» в «ДНР» 18 жовтня 2015 року
Саша Казимирский 16 вересня 2015, 14:30

Захарченко підписав «указ» про місцеві «вибори» в «ДНР» 18 жовтня 2015 року


Керівник донецьких бойовиків терористичної «донецької народної республіки» Олександр Захарченко сьогодні все-таки підписав свій «указ» про проведення 18 жовтня 2015 року по всьому своєму «державному утворенню» так званих «виборів» в «місцеві органи влади».


Про таку новину повідомляє «Преса України».

Інформацію про підписаний «указ» Захарченка також вже підтвердили і терористичні сайти Сходу України, які поширили його офіційний прес-реліз.

«Сьогодні мною підписаний Указ про призначення виборів до органів місцевого самоврядування, які відбудуться 18 жовтня 2015. Вже через місяць відбудуться перші вибори голів міст і районів нашої молодої держави», - повідомляють в терористичних ЗМІ інформацію від Захарченко.

Також Захарченко розповів, що будуть означати «місцеві вибори» для її «незалежної» та «демократичної» «держави».

«Донецька Народна Республіка — незалежна демократична держава, і обрання органів місцевого самоврядування — відповідальний і важливий крок для кожного громадянина Республіки, від якого залежить не тільки визнання нашої країни на міжнародній арені, але і шлях, яким прямуватиме ДНР в наступні роки», — вважає глава терористичної «днр».

Нагадаємо читачам «Преси України», що 13 вересня 2015 року в місті Харцизьк, що знаходиться на окупованій бойовиками «донецької народної республіки» території, здійснено невдалий замах на життя глави «парламенту» «днр» Пушиліна.

А розповів про замах у Харцизьку на одного з ватажків бойовиків «днр» Пушиліна відомий прихильник терористичних «днр» і «лнр» блогер El-Murid.

Цей блогер розповів на своїй сторінці в Живому журналі деякі подробиці замаху на функціонера «днр» Пушиліна, яке сталося ще 13 вересня 2015 року.

«...13 числа в Харцизьку проходило свято - ніби як день міста. Очікувався Пушилін, мусить виступити з чимось проникливим перед парадом мам-колясочниць. І в цей момент по місту в напрямку трибун з дорогими гостями прилітає одиночна міна. Правда, політ виявився перерваним: на шляху караючого снаряда виявилося горіхове дерево приблизно в кілометрі від місця призначення, в гілках якого він і вибухнув. Бите скло, поламані гілки і стовбур дерева-довгожителя і дивовижне везіння новопризначеного Голови. Його, зрозуміло, вивозять геть, свято, природно, скасовувати ніхто не став», - розповів подробиці цієї події El-Murid.

Далі проросійський блогер розповів, що запуск міни в Пушиліна організували самі бойовики «днр», які не згодні з кадровою політикою в своєму «державному утворенні»
.

4

Коментарі