хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Ще б пак

Росія виступила проти створення підгрупи з питань кордону
Наталія Світанок 11 вересня 2015, 16:31

Росія виступила проти створення підгрупи з питань кордону


Представники Росії у Тристоронній контактній групі по врегулюванню ситуації на сході України відкидають ініціативи української сторони щодо створення п'ятої тематичної підгрупи з питань кордону.


Про це заявив представник України в Тристоронній контактній групі, другий президент України Леонід Кучма. Новину повідомляє «Преса України».

«Ми на кожному засіданні контактної групи ставимо питання про створення п'ятої робочої підгрупи з питань кордону. І кожен раз ми отримуємо відповідь «Не час», - сказав екс-президент України.

За словами Кучми, російська сторона виступає за створення такої підгрупи після виконання ряду пунктів Мінського протоколу. 

«Мова йде про проведення виборів і внесення змін до Конституції, де чітко буде записаний особливий статус Донбасу. І кожен розуміє цей особливий статус по-своєму», - додав переговірник, пояснюючи позицію російської сторони в цьому питанні.

Зазначимо, президент України наполягає на створені в Мінську п'ятої підгрупи, яка б займалася питаннями кордону. Проте на сьогодні у рамках тристоронньої контактної робочої групи по врегулюванню ситуації на сході України працюють чотири тематичні підгрупи: з безпеки, економічних, політичних і гуманітарних питань.

Нагадаємо, голова МЗС Росії Сергій Лавров заявив, що Донецьк і Луганськ готові проводити вибори на основі українського закону
.

6

Коментарі

111.09.15, 21:41

Порошенко хотів обдурити Карлика.... Залишається військовий шлях.

    212.09.15, 07:51Відповідь на 1 від Сніза

    Момент скоро буде. Аби не прогавила влада захопившись полюванням на патріотів(((