хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

На його руках кров українського патріота Білого

У Києві пройшла акція: «Аваков, ти уху їв?» (ФОТО)
Іра Бондар 10 вересня 2015, 19:20
 
У Києві пройшла акція: «Аваков, ти уху їв?» (ФОТО)


Новину передає «Преса України», посилаючись на прес-службу організації «Автомайдан».
Сьогодні, 10 серпня, активісти «Автомайдану» під стінами Міністерства внутрішніх справ у Києві провели акцію під гаслом «Аваков ти уху їв?». Причиною тому стала «бездіяльність» Міністра МВС  за час, який він перебував на своїй посаді.

Активісти «Автомайдана» зварили уху перед будівлею МВС у столиці України. 

«Занадто багато питань назбиралося до Міністра МВС за ці 1,5 роки, що він на посаді. Відсутність кардинальних реформ (окрім створеної Екою Згуладзе патрульної поліції, чим він і «прикривається»), жодних покараних з правоохоронців за злочини на Майдані, більш того, навіть більшість начальників райвідділків міліції в Києві, як і в інших містах України, лишилися на своїх місцях! Ті ж самі обличчя ми бачимо на наших акціях, які нас «охороняють»! Така вона, «люстрація» по-аваковськи»,- йдеться в повідомленні.

Найбільше обурення у активістів викликали арешти представників організацій «Правий сектор» та «Автомайдан» в Одесі.

«Останньою краплею стали арешти громадських активістів (у тому числі і автомайданівця Євгена Рєзвушкіна в Одесі) у той час, коли екс-беркутівцям, «оплотівцям», що звинувачуються в організації масових вбивств(!) на Майдані та переслідуванні активістів, правоохоронці просто дають втекти»,- зазначили у прес-службі.

Нагадаємо,  8 серпня, до керівника Одеської організації «Правого сектору» Сергія Стерненка вломилися озброєні люди в масках, які обшукали його квартиру. Після чого вивезли «правосекторівця» у невідомому напрямку.

8

Коментарі

111.09.15, 21:39

У квітні 14 Аваков поклав на асфальт преред Харківською ОДА 60 бойовиків. ХНР здохла. Руки геть від Авакова!