хочу сюди!
 

Ксения

41 рік, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Прекрасна новина

Севастополь прийняв перший вантаж «200» з Сирії – джерело
Олена Ярмолюк 10 вересня 2015, 17:10

Севастополь прийняв перший вантаж «200» з Сирії – джерело


Окупований росіянами Севастополь прийняв тіла перших 10 загиблих російськи військовослужбовців, які кілька місяців тому вирушили воювати в Сирію. Згідно з повідомленнями самих солдатів, вони воюють проти повстанського угрупування Вільна сирійська армія (ВСА), на боці військ уряду Башара Асада.


Про це повідомляє інформаційний портал «Події Криму» з посиланням на пост у соцмережі очевидця, який був присутній на панахиді в Севастополі.

«В Севастополь прийшло 10 трун. Вгадайте звідки? З Сирії», – написав він у соцмережі.

Зазначимо, що перші повідомлення і фото російських солдатів в Сирії з'явилися в мережі в період з червня до вересня поточного року. Багато хто з російських військовослужбовців фотографується на тлі блокпостів з прапорами, бойових машин і навіть військових частин, позначаючи при цьому свої фото геотегами. Часто російські солдати коментують фото, розповідаючи про свою участь в атаках на Вільну сирійську армію (ССА). Згідно з повідомленнями росіян, у цій громадянській війні вони воюють проти повстанського угрупування ССА, на боці військ уряду Башара Асада.

При цьому, як і у випадку з Донбасом, російське керівництво офіційно спростовує участь російських військ у бойових діях в Сирії.

Раніше ми повідомлялиРосія постачає літаками в Сирію продукцію військового призначення та гуманітарну допомогу
.

5

Коментарі

110.09.15, 19:34

Слава героям які вирізали цих москалів

    211.09.15, 18:59

    Смерть окупанта - це завжди прекрасна новина