хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Можливо протистояння у Сирії допоможе Україні

До Сирії прибули десантні кораблі та вантажний літак РФ
Наталія Світанок 10 вересня 2015, 17:34

До Сирії прибули десантні кораблі та вантажний літак РФ


За останні два дні до Сирії прибули два російських десантних кораблі та вантажний літак. Також у в Сирії розгорнувся російський військовий підрозділ.


Про це повідомляє Reuters із посиланням на неназваних чиновників у Вашингтоні. Новину передає «Преса України».

Російські кораблі прибули в порт Тартус, це на південь від сирійського міста Латакії, контрольованого Башаром Асадом. Літак приземлився на аеродромі Латакії. Про вміст кораблів і літака невідомо. У Міноборони Росії відмовилися коментувати ці події.

Також повідомляється, що в Сирії розгорнуто невеликий російський військовий підрозділ.

Зазначимо, Росія направила в Сирію передовий загін і барачні модулі для розміщення більше тисячі військовослужбовців на аеродромі під Латакією, де знаходиться родове гніздо клану Асад. За даними американської розвідки, туди доставлена станція управління повітряним рухом. На вересень Росія запросила повітряний коридор для військової авіації.

Вашингтон побоюється, що буде проведено перекидання зброї і військової техніки для сирійських урядових військ. Крім того, США очікують російських авіаударів по позиціях повстанців, підтримуваних американцями.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що в літаках, які Росія надсилає в Сирію продукція військового призначення у відповідності з наявними контрактами, а також гуманітарна допомога
.

4

Коментарі

110.09.15, 19:19

Щоб в українських скотомогильниках поменше кацапського смороду було