хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Розумні слова

Саакашвілі упевнений, що Ківалов не міг давати вказівки одеській міліції

Голова Одеської області Міхеїл Саакашвілі з приводу затримання активістів Автомайдану і Правого сектора в Одесі заявив, що факт затримання став для нього несподіванкою.

Про це Саакашвілі написав у Фейсбуці.

«По-перше, всі повинні розуміти, що я, як голова ОДА, не можу давати таких розпоряджень, і про факт я дізнався вчора ввечері у Києві, після того, як він вже мав місце. По-друге, я знаю главу УВС і впевнений, що ніякий Ківалов ніколи не зможе йому дати подібних розпоряджень, по-третє, єдина порада, яку я йому давав завжди, полягала у тому, що потрібно тісно працювати з волонтерами та з патріотичними групами єдиним фронтом, проти планів зовнішнього ворога і його внутрішніх посібників», - зазначив він.

Водночас одеський губернатор наголосив, що в умовах, «коли в країні по всьому фронту здійснюється спроба повзучої антимайдівської контрреволюції з боку корумпованої бюрократії і олігархату, силам майдану потрібно бути особливо єдиними, згуртованими і не допускати ні елементів хаосу, ні насильства, щоб не давати приводу для дискредитації ідеї Революції гідності».

Читайте також: Лідер одеського "Правого сектору" каже, що його справу сфабрикували

Нагадаємо, 8 вересня співробітники міліції затримали двох осіб – лідера одеського «Автомайдану» Євгена Резвушкіна й лідера Одеської обласної організації політичної партії «Правий сектор» Сергія Стерненка.

Затриманих звинувачують у нападі й викраденні  депутата Комінтернівської райради Сергія Щербича.

«Зловмисники перевезли його з села Фонтанка Комінтернівського району до Одеси, де вимагали, щоб він відмовився від своїх депутатських повноважень. Діючи за попередньою змовою, правопорушники утримували депутата в підвальному приміщенні, де завдавали йому тілесних ушкоджень», - зазначила речник Одеського облУВС Алла Марченко, додавши, що нападники відкрито заволоділи банківською карткою депутата, дозвільним документом на носіння травматичного пістолета «Форд-12», двома сім-картками мобільних операторів та грошовими коштами в сумі 300 гривень.

Екс-голова ЦВК, колишній член Партії регіонів Сергій Ківалов зрадів затриманню лідера одеського "Автомайдану".

4

Коментарі