хочу сюди!
 

Людмила

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

Це, радує

Виробництво гармат ЗТМ 1 та ЗТМ 2 виведено на повну потужність – «Укроборонпром»
Лина Демчук 05 вересня 2015, 08:05
 867
Виробництво гармат ЗТМ 1 та ЗТМ 2 виведено на повну потужність – «Укроборонпром»


Про це повідомили у прес-службі «Укроборонпрому». Новину читачам передає «Преса України».
За минулий місяць підприємства «Укроборонпрому»  досягли виробничого рекорду за всю історію його існування. Результат роботи Державного підприємства «Науково-технічний комплекс «Завод точної механіки» – 35 гармат ЗТМ 1 та ЗТМ 2 за місяць. Крім того, завод відвантажив комплектуючі ЗІП до гармати ЗТМ 2 у кількості 100 комплектів, а також більше 30 тисяч ланок до автоматичних гармат. Тож виробництво гармат ЗТМ 1 та ЗТМ 2 відновлено і виведено на повну потужність.

Раніше потужності підприємства дозволяли виробляти лише 14 гармат на місяць.

Крім того, як наголосив перший заступник генерального директора «Укроборонпрому» Сергій Пінькас, без цієї продукції не може бути повноцінно вироблений й відремонтований жодний БТР, БМП будь-якої модифікації.

У майбутніх планах «Заводу точної механіки» суттєве збільшення виробництва, освоєння випуску нових зразків озброєння, які потрібні Збройним силам України.

Зазначимо, що з липня 2015 року ДП «Науково-технічний комплекс «Завод точної механіки» очолює Мирослав Халік. Перед цим він обіймав посаду Генерального директора ДП «Конструкторське бюро «Артилерійське озброєння».

Нагадаємо також, раніше повідомлялося, що восени «Укроборонпром» представить українські безпілотники.

6

Коментарі