Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Думка пана Павла дискутивна

Нусс про заяву Слідкому РФ: Росія переходить до плану «федеральної інтервенції»
Олена Ярмолюк 03 вересня 2015, 19:53
 
Нусс про заяву Слідкому РФ: Росія переходить до плану «федеральної інтервенції»


Заява Слідчого Комітету РФ щодо правомірності використання своєї «універсальної юрисдикції та кримінального переслідування на території південно-сходу» можна розцінювати як спробу Кремля звинуватити і судити згідно російських законів нинішніх ватажків бойовиків Донбасу. Це дозволить росіянам приховати від світової громадськості справжній масштаб і глибину злочинів Міноборони РФ, скоєних на території України.


До такого висновку приходить політичний оглядач Павло Нусс, новину передає «Преса України».

«Російська окупаційна адміністрація на сході України, рішенням Слідчого Комітету РФ, про «поширення універсальної юрисдикції та кримінального переслідування на територію південно-сходу» практично намагається перейти до плану т. зв. «федеральної інтервенції», - пише Нусс.

«Насправді ж, це спроба зробити не просто втручання у справи суверенної держави Україна, а вийти з мінського процесу, спровокувати Київ на наступальні операції. Зрозуміло, що ця заява чітко спланована Кремлем у відповідь на декілька стратегічних рішень українського парламенту і РНБО. Мова йде про первинне схвалення українського парламенту конституційних змін в частині децентралізації, яка прописана в пунктах мінських протоколів, і не є «російським інтересом», тому що передбачає мирне і політичне встановлення миру, і робить неможливим для росіян нав'язування Києву ідеї федералізації», - пояснив аналітик. 

На думку експерта, нова військова доктрина України призвела до прояву істерії у російського керівництва, в результаті чого слідчий комітет РФ оприлюднив свою необдуману заяву. 

«2 вересня на засіданні РНБО було прийнято документ, який є стратегічним і військово-політичною поразкою для росіян. Нова військова доктрина чітко і без натяків визначає військового супротивника України. Якщо старий документ, чинний з часів СРСР, визнавав військовим супротивником НАТО і союзників Блоку, то нове введення позначило противником саме Росію. Іншими словами, оголошений Україною курс на НАТО не декларативно, а конкретним державним документом, що саме по собі вдарила по планам Кремля. Варто згадати, що доктрина редакції Порошенко-Турчинова поширена і в сфері інформаційної безпеки, і також визначила противника в цьому напрямку, Російську Федерацію», - підкреслює політичний оглядач.

Нусс переконаний, що тепер російське військове відомство постарається приховати від світової громадськості злочини, вчинені російськими військовими на Донбасі. А щоб правда ніколи не спливла, то всі нинішні ватажки терористів будуть засуджені і покарані (ліквідовані?) за російськими законами. 

«Повернемося до заяви СК РФ. Якщо аналізувати додаткові фактори, які призвели до такої істерії, тут можна припускати, що заява про «поширення універсальної юрисдикції та кримінального переслідування на територію південно-сходу» продиктована підвищеним рівнем небезпеки з боку бойовиків і для самого Кремля. Тоді, цей сигнал дає підставу говорити про те, що Росія, знову ж таки, можливо, переходить до плану ліквідації лідерів бойовиків і терористичних угруповань шляхом кримінального переслідування, тобто, їх будуть судити за законами РФ, що дозволить російянам законсервувати і приховати від світу томи інформації про злочин МО РФ на території України», - резюмує Нусс.

Раніше ми повідомлялиУ Слідчому комітеті РФ ситуацію на південному сході України назвали геноцидом російськомовного населення і оголосили про поширення Росією «своєї універсальної юрисдикції» і законності кримінального переслідування осіб з числа вищого політичного і військового керівництва України
.

3

Коментарі

13.09.15, 21:20

На моє переконання москалі намагаються залякати українських вояків викраденнями та судом на території кацапстану.