хочу сюди!
 

Лана

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 40-57 років

Шоколадний режим успішно бореться із патріотами але не окупантам

У Києві затримали волонтера, якого вважають «причетним до злочинів Торнадо» - активіст
Елена Ясиновская 03 вересня 2015, 17:29У Києві затримали волонтера, якого вважають «причетним до злочинів Торнадо» - активіст


Активіст Автомайдану Олександр Кравцов сьогодні, 3 вересня, повідомив про затримання волонтера Володимира Саванчука. Чоловіка затримали на 2 місяці. Конкретних причин для затримання немає, натомість Володимиру «шиють» причетність до справи батальйону «Торнадо».


Новину повідомляє «Преса України».

Кравцов повідомляє про затримання на «липових» підставах. Активіст Автомайдану відзначає, що волонтера забрали прямісінько із дитячого садочка, куди той відводив сина. 

«Сьогодні вранці волонтера Володю Саванчука викрали з-під дитячого садочка, куди він відводив сина. А сьогодні ввечері гуманний Печерський суд ув'язнить його в СІЗО як небезпечного злочинця на перші 2 місяці на підставі звинувачення у ' аморальних злочинах Торнадо'. При тому що Володя ніколи не був в зоні АТО, а висилав каремати-спальники з Києва», - повідомляє Кравцов.

Активіст відзначає, що Володимира просто зацькують у правоохоронних органах, а потім просто про нього забудуть. Кравцов, зокрема, просить про допомогу небайдужих людей. 

«Але за димовою завісою подій під ВР, в шалі 'люстрації' та конституційних нововведень і під прикриттям тренду боротьби з 'радикалами' ця ще одна зламана системою доля бізнесмена та патріота залишиться непоміченою», - резюмує Кравцов
.

4

Коментарі