хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Цербери аваков та шокін ...

Міліція викрала з лікарні активіста Богдана Тицького – Мосійчук
Юра Добряк 03 вересня 2015, 13:50
 964
Міліція викрала з лікарні активіста Богдана Тицького – Мосійчук


Новину повідомляє «Преса України».
Народний депутат від Радикальної партії України Ігор Мосійчук заявив про те, що українські правоохоронці викрали з лікарні громадського активіста Богдана Тицького, якого готували до операції.

Про викрадення хлопця Ігор Мосійчук написав на своїй сторінці у соціальній мережі.

«Порошенко і його шакали зовсім здуріли. Зранку з лікарні швидкої допомоги міліція викрала громадського активіста Богдана Тицького якого лікарі готували до складної операції по вживленню імплантанта в руку через її подвійний перелом», - йдеться у повідомленні Мосійчука.

За словами нардепа, викраденого активіста міліція повезла до Печерського районного суду. Там планують обрати для Богдана Тицького запобіжний захід.

 «Їду з колегою Оксаною Корчинською в суд, щоб врятувати хлопця», - пише нардеп.

Нагадаємо, що вже семеро учасників заворушень під Верховною Радою арештовані судом на 2 місяці без права внесення застави. Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомив 2 вересня радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк.

4

Коментарі

13.09.15, 16:46

Останній раз НАШИХ ПАТРІОТІВ викрадали МЕНТИ з лікарні ще при ЯНУКОВоЧУ... Віримо що БОГ ПОМОЖЕ ! Україна переможе ! http://blog.i.ua/user/4400999/1720318/ Слава Богу за все ! Слава Україні

    23.09.15, 17:38Відповідь на 1 від SOKILDNISТЕR+

    Героям слава!