Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Для фанатів кунілінгуса шоколадних яєць

Українську мобільну групу з боротьби з контрабандою знищила 92 бригада ЗСУ – Корчинський
Саша Казимирский 03 вересня 2015, 11:11
 2409
Українську мобільну групу з боротьби з контрабандою знищила 92 бригада ЗСУ – Корчинський


Відомий український політик Дмитро Корчинский вважає, що нещодавній резонансний розстріл мобільної групи з боротьби з контрабандою та загибель декількох її учасників – це справа рук бійців 92 бригади Збройних сил України.


Про таку новину повідомляє «Преса України».

А розповів свою версію нещодавніх трагічних подій в зоні АТО Дмитро Корчинский на своїй сторінці у Фейсбуці.

«...Фіскала і волонтера під Щастям... вбила 92 бригада ЗСУ... Вбивство буде малопомітним. Армійське начальство покриватиме вбивць», - розповів на своїй сторінці в Фейсбуці Дмитро Корчинський. 

«Чому я так думаю? Нещодавно по бійцях св. Марії теж стріляли. Особисто командир 17 батальйону, за те, що ті перешкоджали нелегальному товарообміну з окупованими територіями. З цього товарообміну, з таємних комерційних стосунків з ворогом, він (вірогідно і його начальство) заробляє шалені гроші. Він не відсторонений від виконання службових обов'язків. Його не покарають», - продовжив український політик.

«Ми годуємо ворога. Це збагачує і розбещує армійців, фіскалів, есбеушників, прикордонників. Це ставить під сумнів перспективи нашої реконкісти. Бо мародери - небоєздатні. Суспільство, яке не в стані відрізнити найбільшої загрози від другорядної – небоєздатне», - завершив Дмитро Корчинський.

Нагадаємо читачам «Преси України», що мобільну групу по боротьбі з контрабандою на лінії розмежування могли розстріляти «свої», за те, що вони не давали поставляти терористам товари.

Таку заяву зробив волонтер спільноти «Армія SOS», активіст Юрій Касьянов.

Зокрема, він зазначив, що заява прес-секретаря штабу АТО Андрія Лисенка про те, що по мобільній групі працював ворожий снайпер - це брехня.

«На вузькій дорозі на шляху прямування групи поставили протитанкову міну. Не наїхати було неможливо. Позашляховик рознесло. Бійці одного з постів, почувши гуркіт вибуху, кинулися на допомогу і були обстріляні своїми ж з іншого поста. За іншою версією, поставили дві МОНкі, а машину підпалили пострілом з гранатомета. Тубус від пострілу не знайшли, значить, стріляли, швидше за все, з багаторазового РПГ-7, диверсанти таким не користуються — занадто громіздкий і важкий», — пояснив свою позицію волонтер.

Також Касьянов припустив, що замовниками цього страшного злочину могли бути вищі чини військових з 92-ї бригади, а може бути і чиновники з Генерального штабу.

«Без високих покровителів тут ніяк — надто великі гроші, щоб красти поодинці. Під патронажем високопоставлених офіцерів вже багато місяців діє переправа в Лобачево-Жовтому. Був створений незаконний блокпост в районі Золотого, де «псевдоайдар» пропускав десятки фур в день», — написав він
.

5

Коментарі