хочу сюди!
 

Кристина

34 роки, діва, познайомиться з хлопцем у віці 30-40 років

Хочеш миру...

Пономарь: Путін має у запасі 40 днів
Ваня Герман 19 серпня 2015, 05:45
 3177
Пономарь: Путін має у запасі 40 днів


Відповідну думку висловив політичний оглядач Олег Пономарь на своїй сторінці у соціальній мережі, новину повідомляє «Преса України».
Вікно можливостей для РФ прикриється вже через декілька місяців, тому Москва кине на стіл усе для того, щоб погіршити ситуацію на Донбасі.

«Я нещодавно писав, що вікно можливостей для Росії закривається через кілька місяців і вони кинуть все на стіл, щоб розгойдати ситуацію. Тому що те, що зараз відбувається – бідна імплементація Мінська-2, зміни до Конституції України в нашій і наших союзників редакції, подальше просування наших реформ – це цілковита поразка Путіна», - зазначив оглядач.

Він додав, що на його думку вікно для дестабілізації буде зачинене 28 вересня, коли розпочнеться «Trident Juncture 2015». До цього часу затвердять чинні зміни до Конституції і після цього Путін почне тихо зливати воду, адже аргументів не залишиться.

Експерт вважає, що у Путіна лишилось місяць та 10 днів для того, щоб своїми руками за допомогою терористів зірвати Мінськ-2 і зірвати конституційний процес: «Йому потрібен Мінськ-3, де вони зможуть продавлювати свої старі вимоги – занесення в нашу Конституцію федерального устрою, позаблокового статусу і російського Криму».

Саме для цього на Сході розпочали нове загострення, адже саме Захарченко звинуватив Україну в порушенні Мінська-2, а Лавров повідомив, що Росія має бажання брати участь у роботі над Конституцією.

«Чим відповідає Україна і західний табір? Відповідь одна – альтернативи Мінську-2 немає і всі його умови повинні бути виконані до Нового Року. Держдеп, наш МЗС виступили вчора з заявами, де покладаютьпровину за ескалацію на Росію і її бойовиків», - нагадує Олег Пономарь

Не зважаючи на те, що ОБСЄ скликає екстрене засідання, аргументи лишаються ті ж, що й були: «У разі повного і остаточного виходу Росії з Мінська-2 – новий пакет санкцій, початок постачань Україні «Джавелинів», нафтове ембарго Росії. Ну і у військовому плані, як я писав раніше, ми і наші союзники теж готові до будь-якого розвитку подій».

Експерт прогнозує,  що не слід очікувати масштабного наступу на Київ, адже зараз для цього немає ресурсів і ціна для Росії – просто позамежна.

«Нафта йде вниз, рубль йде вниз, економіка летить у прірву. Тільки зливатися», - резюмував Пономарь.

Нагадуємо, що погода на Добасі виявилась спекотною, але дії на фронті тривають і останній тиждень показав, що українська армія стала іншою.

6

Коментарі

120.08.15, 08:32

***вікно для дестабілізації буде зачинене 28 вересня, коли розпочнеться «Trident Juncture 2015»***
А мені здається, що ІСНУЮЧЕ ЗАРАЗ положення справ на Донбасі ВЛАШТОВУЄ ВСІХ!
Саме тому США і Європа - не спішать давати летальну зброю...
Та й Шоколадному Резиденту Кремля вона НЕ ПОТРІБНА - бо ще, не дай боже, доведеться ПЕРЕМОГТИ РФію - тоді йому Путін ВІДКРУТИТЬ ЯЙЦЯ = "відіжме" його 2 РОШЕНа + СудноРемонтний Заводик у Криму.
А так - де ще Петюня зможе отримати такий СУПЕР-Доход, щоб ЗА РІК ВІЙНИ його доходи ВИРОСЛИ У СІМ РАЗІВ??!
Якщо закупити в Україні по ОПТОВИМ цінам єшелон продовольства - та продати його на Донбасі чи у Криму за цінами у 4-6 разів БІЛЬШИМ, ніж в Україні = він отримае 500-600% "навару"!
Це тобі не "гра на цінах між ОПТОМ і РОЗНИЦЕЮ"!