хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

А, мінстець?

На Донбасі пішов зворотний відлік – бойовики тікають з ДНР-ЛНР
Олена Ярмолюк 15 серпня 2015На Донбасі пішов зворотний відлік – бойовики тікають з ДНР-ЛНР


Так звана «армія Новоросії» втрачає своїх бійців не тільки на полі бою, але і в перервах між бойовими діями: багато місцевих «ополченців» втікають з терористичних «республік». Нинішнє військо, яке російські куратори готують до можливого наступу в найближчі дні, складається здебільшого з рідкісних фанатиків та російських «добровольців».


Про це розповідає місцевий житель у листі, надісланому в «Журнал Їжачок», новину передає «Преса України».

«Хочу відзначити, що на Донбасі вже пішов зворотний відлік. Воєнізованих місцевих «ополченців» практично не залишилося, хто звалив в Крим, хто в РФ, хто просто дезертирував із збройних формувань ДНР/ЛНР. Залишилися тільки фанатики, які відчули свою значимість після того, як стали тримати в руках російську зброю. Вони вже перетворили всю міфічну «визвольну боротьбу» в нову субкультуру: селфі для понтів, мародерка, алкоголь, наркотики, тортури на «підвальчику», німецькі російські марші. Приїжджі російські найманці, біляфесебешні нацисти, авантюристи та інші фріки просто куражаться і при перших проблемних моментах звалюють назад в РФ. Москві залишається покладатися тільки на регулярні війська, які можна звільнити заднім числом, переодягнути в «ополченців» і пустити в розхід заради нового піару перемоги «російської зброї» в бурятських руках. Тому, на питання чи буде ще найближчим часом нове зіткнення?, - можна відповісти ствердно (луганських фріків зараз посилено накручують емоційно і намагаються з них формувати/переформувати хоч скільки-небудь боєздатні здатні до бою групи)», - йдеться в листі.

За словами місцевого жителя, багато бойовиків вже починають замислюватися про можливу здачу в полон силам АТО, оскільки впевнені, що у такому випадку існує велика гарантія збереження їх життя.

«Судячи з розмов, з кожним днем місцеві боєвички починають замислюватися, що краще: відсидіти 8-15 років за тероризм, практикуючи дзен і духовний спокій, або ж годувати хробаків заради скрипучих російських скрєп. Україна робить велику помилку, що слабо агітує за здачу терористів в полон», - зазначає підписник журналу.

Раніше ми повідомлялиДонецькі партизани проводять невидиму роботу з ліквідації чисельності бойовиків і російських найманців у населених пунктах Донеччини, які в даний час знаходяться під контролем озброєних бандформувань
.

5

Коментарі

122.08.15, 16:52