хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

І, тут, він має рацію

Лукашенко заявив, що у Росії немає «ні мізків, ні грошей»
Саша Казимирский 15 серпня 2015, 13:46
 1806
Лукашенко заявив, що у Росії немає «ні мізків, ні грошей»


Президент республіки Білорусь Олександр Лукашенко досить різко висловився про нинішніх політичних керівників сусідньої Російської Федерації, заявивши про те, що там немає «ні мізків, ні грошей».


Про таку новину повідомляє «Преса України».

Напевно дуже образливі для багатьох росіян слова Олександр Лукашенко сказав вчора, 14 серпня 2015 року, перебуваючи з робочим візитом на «Мінському заводі колісних тягачів».

Лукашенко повністю спростував чутки, що з'явилися на цьому підприємстві, про те, що скоро воно буде продано якомусь олігарху з найближчого оточення президента РФ Путіна.

«Нас лякають, що Росія, мовляв, винайде свої «сороканіжки» і буде перевозити ядерні боєголовки на своїх — і на здоров'я!», - розповів трудовому колективу Лукашенко.

«Якщо у них є сьогодні мізки і гроші, яких у них немає — хай вигадують!», – також додав Лукашенко.

Нагадаємо читачам «Преси України», що у Російській Федерації після вже майже вщухлого так званого «побєдобєсія», коли святкування 9 травня 2015 року перемоги СРСР над гітлерівською Німеччиною досягали воістину анекдотичних форм, сьогодні набирає популярності нова забава росіян під умовною назвою «продуктобєсіє», в ході якого спеціально навчені «державні» люди знаходять навіть в дрібних магазинах «санкційні» продукти і знищують їх.

Пропонуємо читачам «Преси України» черговий відеосюжет з Татарстану, що в Російській Федерації, у якому якісь люди з «Россільгоспнагляду» виявили в одній дрібній продуктовій крамниці 7,8 кілограма помідорів з країни, що входить до Європейського Союзу - Литви.

Цими людьми в цій торговій точці був складений відповідний «акт», після чого в урочистій обстановці на найближчому пустирі ці 7,8 кілограма помідорів були облиті горючою рідиною і спалені в присутності господаря магазину, всіх продавщиць та понятих.

Зазначимо, що при спаленні «санкційних» продуктів з Литви на обличчях присутнього персоналу магазину не з'явилася навіть маленька посмішка – вони стояли мовчки й дивились на охоплені полум'ям литовські помідори
.

4

Коментарі

122.08.15, 16:57