хочу сюди!
 

Людмила

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

Українські скотомогильники широко відчинені окупантам

Комбат «Козир» здався ЗСУ навмисне з переконання, що краще полон, ніж загибель
Оля Гузенко 15 серпня 2015, 06:21
 736
Комбат «Козир» здався ЗСУ навмисне з переконання, що краще полон, ніж загибель


Новину повідомляє кіберрозвідка з посиланням на блогера Олександра Жучковського, передає «Преса України».Командир 1-го батальйону 7-ий бригади терористів Андрій Козиренко здався в полон ЗСУ не по п'яні, а усвідомлено. Деякі бойовики припускають, що це заклик до дії: мовляв, краще здатися в полон до українських силовиків, які відносяться до полонених по-людськи, ніж загинути під час чергового наступу. Його вчинок викликав кипиш і у «військового керівництва ЛНР»: підрозділ, яким керував «Козир», вирішили розформувати.

«Не знаю, чим був продиктований крок "Козиря", але вже ясно, що він до нього готувався. Перед своїм відходом з групою на український блокпост він був нетверезий, зняв папаху і натільний хрестик з проханням передати його родичам. При собі у нього була тільки граната і один ПМ », - повідомив Жучковський.

Після цього, підійшовши до блокпосту, «Козир» кинув гранату в танк українських бійців, а своїм бойовикам наказав швидко йти. Вони ще почули тільки один постріл и більше свого комбата наживо не бачили. А потім з'явилося відео з його допитом. Таку версію подій розповіли блогеру «товариші по службі» комбата.

«Зараз відбувається зовсім незрозумілий мені прецедент - 7 бригаду ДНР (частиною якої був батальйон "Козиря") включають в корпус ЛНР. Можливо - через події з "Козирем". Бригаду виводять з Дебальцеве, сюди вже наїхало начальство з ЛНР і описує майно підрозділів. Бригада і так розсипалася, а тепер бійці повально звідти йдуть», - повідомляє Жучковскій.

Тим часом аналіз джерел з Мережі дозволив кіберразвідникам зробити висновок, що бойовики, якими командував «Козир», сприймають його вчинок як заклик до дії. При цьому, як зізнався сам полонений, він вважає Мінськ «піаром 4-х сторін», а також на допиті розповів, що до нього як до полоненого ставляться добре.

«Підконтрольні РФ ЗМІ запускають чутки про швидкий напад з боку України і паралельно готують підконтрольні їм підрозділи до атакуючих дій, ймовірно, сподіваючись знищити "дикі" бригади в м'ясорубці першого ешелону атаки. В таких умовах перед ідейними представниками місцевого "ополчення", яким був "Козир" постає питання виживання, або вести переговори і здаватися українським силовикам, або стати інструментом гри Кремля і загинути за чужі інтереси», - йдеться в повідомленні кіберрозвідки. 

Нагадаємо, бійці сил АТО затримали бойовика терористичної організації «ДНР» - колишнього командира бригади з позивним «Козир».

4

Коментарі

116.08.15, 11:26

"Мутнячок" якийсь...
Якщо він йшов ЗДАВАВАТИСЬ - то нахера було ГРАНАТОЮ по танку?
Якби там когось там біля танка поубивало-поранило - з нього би РЕШЕТО з дірками 7,62 мм. зробили!
Ото просто УПИЛОСЯ дурненьке до усрачки - та заблудилося...