хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Горлівський покидьок вчинив наругу над могилою героя Небесної со

Затримано зловмисника, який поглумився над могилою героя Небесної сотні в Луцьку (ВІДЕО)
Юра Добряк 14 серпня 2015, 12:47
 1069
Затримано зловмисника, який поглумився над могилою героя Небесної сотні в Луцьку (ВІДЕО)



Нелюдом, який вчинив наругу над могилою героя Небесної сотні Василя Мойсея, виявився колишній учасник Революції гідності.  Правопорушнику загрожує покарання у вигляді штрафу або позбавлення волі строком на три роки.

Новину повідомляє «Преса України».

Луцькі правоохоронці оперативно розшукали й заарештували зловмисника, який осквернив могилу героя Небесної сотні Василя Мойсея.

Наразі відомо, що цією особою виявився 32-річний бездомний мешканець Горлівки, що на Донеччині. В Луцьку цей чоловік не мав постійного місця проживання. Примітним є те, що затриманий свого часу був активним учасником подій на Євромайдані.

«Завдяки вжитим заходам особа, яка вчинила правопорушення, встановлена. У чоловіка вилучені речові докази. Свою вину він визнає повністю», - розповіли в прес-службі МВС.

Правоохоронці зазначили, із затриманим проводять необхідні слідчі дії.

Правопорушнику за скоєне загрожує покарання від штрафу до трьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, що в ніч з 11 на 12 серпня, зловмисники осквернили могилу Василя Мойсея. Нелюди розкидали вінки, побили лампадки і зняли хрест з місця поховання героя. Міліція вже розпочала кримінальне провадження.

5

Коментарі

114.08.15, 16:25

Хотілось би бачити рожу цього виродка. Таких я вдосталь бачила під час Євромайдану в Донецьку - це "смотрящіє" від кремлядів. Саме вони є стукачами й колаборантами. За законами військового часу їх потрібно просто вбивати. Я так вважаю.