хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Від москалів варто чекати усього

Росія почала реалізовувати на Донбасі придністровський сценарій
Олена Ярмолюк 12 серпня 2015, 19:30
 1276
Росія почала реалізовувати на Донбасі придністровський сценарій


Кремль почав на Донбасі операцію по окупації українських земель згідно випробуваного вже їм раніше в Молдові «придністровського сценарію». Про це свідчать масові повідомлення бойовиків про наступ, а також величезна кількість військової техніки і живої сили терористів і російських військ у різних критичних точках по всій лінії фронту.
 

До такого висновку приходить представник донецьких партизан Johan Karlsen після аналізу подій останніх днів в зоні АТО, новину передає «Преса України».

«Росія таки зважилася почати реалізовувати придністровський сценарій. Ось і спливло підтвердження тієї новини, про вагон грошей та бланків паспортів, яку частина народу вирішила сприйняти як якийсь фейк: Представник бойовиків «ДНР» в Тристоронньій контактній групі по врегулюванню ситуації на сході України Денис Пушилін заявив у Москві про можливість «масового звернення» жителів окупованого Донбасу за паспортами РФ», - пише Johan Karlsen.

На думку партизана, Росія постарається якомога більшій кількості мешканців Донбасу видати російські паспорти, а потім піде в атаку – «захищати» новонавернених «громадян Росії». При цьому згідно стратегії ведення бойових дій, буде два етапи ескалації: спочатку в бій буде кинуто місцевих «ополченців» і всіляких російських «добровольців», а після в бій вступлять військовослужбовці регулярної російської армії, які і повинні завершити операцію.

«Власне, з огляду на початок загострення ситуації їм треба встигнути «звернути» у громадян РФ, якомога більше жителів окупованих територій. Тим більше, що вже дана відмашка підконтрольним терористичним групам будь-яким способом спровокувати загострення і початок дій з боку ЗСУ. Власне, терористи вже з 12 числа почали регулярно оголошувати у себе «бойову тривогу» разом із «свистати всіх нагору». Я вже писав, що на перший ешелон не потягнули хіба що калік.

Далі, буде використаний стандартний сценарій: 1-2 дня, ще будуть кидати на забій «м'ясо», яке нагнітали в перший ешелон. Вони повинні будуть попсувати і вимотати наші сили, по максимуму. А за ними підуть вже свіжі «хрюські». А ті вже підуть і по залишках «м'яса» і нашим. Передумовою до цього, як згадував раніше, є розгорнуті ШОУ, за трьома напрямками, перекидання чималої кількості різноманітної авіації, а також групи і загони, які були підготовлені і навчені до ведення боїв на характерній місцевості і рельєфі», - переконаний партизан.

Раніше ми повідомляли: Росія вирішила скопіювати і провести на Україні «придністровський сценарій», який був розіграний в Республіці Молдова, коли в 1990-х за безпосередньою участю РФ вдалося створити Придністровську Молдавську республіку
.

6

Коментарі

113.08.15, 09:47

***масового звернення жителів окупованого Донбасу за паспортами РФ***
Я про такий сценарій писав ще у КВІТНІ-2015, коли у нас почали виплату "пенсій" РУБЛЯМИ!
Я казав тоді, що ввиду того, що Україна ВІДРЕКЛАСЬ від СВОЇХ пенсіонерів - то тепер виходить, що Путін вже НЕ НАПАДНИК - а СПАСИТЕЛЬ голодаючих пенсионерів!
А потім достатньо об*явити, що ДАЛІ ПЕНСІЮ ЗМОЖУТЬ ОТРИМУВАТИ ЛИШЕ ПО РФ-паспорту - і люди БІГОМ поскачуть за тими паспортами!
*** Точно так же, як по весні було отримано 100% ЯВКУ НА ВИБОРИ! - бо сказано було, що ВСІ ВИПЛАТИ можна буде отримати лише по "Соціальні Карті", яку будуть видавати ТІЛЬКИ НА ВІБОРЧИХ ДІЛЬНИЦЯХ після гАлАсЮвання...
---
Тож нема ЧОМУ дивуватись - все йде по плану-договорняку Петі з Путею