хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

А, чим займається ГШ ???

Чому вчасно не були підтягнуті резерви, не здійснено перегрупування для того щоб звільнені від окупантів території можна було утримувати???

   
Сили АТО залишають Новоласпу
Оля Гузенко 10 серпня 2015, 09:46

Сили АТО залишають Новоласпу


Новину повідомляє журналіст Олександр Рудоманов, передає «Преса України».
Бійці 72-ої бригади змушені покинути раніше зайняту Новоласпу, яку їм вдалося звільнити від бойовиків. Офіційна причина – дотримання Мінських угод.

«72 бригада залишає зараннє зайняті села та повертається на попередні позиції, щоб не порушувати Мінські домовленості», - заявив Рудоманов.

Проте він уточнив, що Мінські домовленості можуть бути офіційною причиною відступу українських бійців. Насправді ж бійцям просто могло не вистачити сил для закріплення своїх позицій. Цю версію підтверджує і активістка «Правого сектору» Олена Білозерська, яка була свідком подій.

«…Закріпитися не змогли, бо до ворогів прибуло підсилення у вигляді великої кількості бронетехніки. Також потужно працювала їхня арта», - пояснила вона.

«Нині сили АТО проводять заходи, спрямовані на врегулювання обстановки»,- заявили у Генштабі, коментуючи сьогоднішній бій під Старогнатівкою. 

Нагадаємо, населений пункт Новоласпа Тельманівського району на Донеччині опинився під контролем української армії. У результаті наступу 70-оъ бригади на російсько-терористичні сили, ЗСУ вдалося звільнити село, яке бойовики вважали «своїм». 
5

Коментарі

111.08.15, 08:55

***залишає зайняті села.... щоб не порушувати Мінські домовленості***
ГЕНІАЛЬНИЙ план ГенІАльного Штабу!!!
"Наша песня хорошА - начинай сначала!" - і так до послідньго слов'янина!

Перед большим переселением в Новые Земли Иудейские,
мы ОЧИСТИМ ИХ братоубиственной войной –
до Последнего Гойского Солдата!
\Шнеерзон\

http://photo.i.ua/user/295100/213374/13065016/ = Ще в 2010 році ця Жидо-Тварь ЗНАЛА про ВІЙНУ-2014-2015!