Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Це, радує

Невідомі вивісили в Москві на Кримському мосту прапор України (ФОТО)
Олена Ярмолюк 09 серпня 2015, 16:43
 9175
Невідомі вивісили в Москві на Кримському мосту прапор України (ФОТО)


Невідомі активісти вивісили у центрі Москви на Кримському мосту український прапор. Національний український символ висить на мосту вже другий день.
 

Про цю новину повідомляє «Преса України».

Жителі російської столиці відзначають, що прапор з'явився на мосту ще в суботу – він був закріплений на одній з опор мосту. Протягом доби він майорів на вітрі, але пізніше поривами вітру його забило в щілину між опорами.


Зазначимо, що протягом останнього року в Москві відбулося декілька випадків, коли російські громадянські активісти, які не підтримують політику Кремля, заявляли про свою підтримку українському народу. Так, 24 серпня 2014 року п'ятеро росіян намагалися вивісити прапор на Великому Кам'яному мосту в честь Дня незалежності України. Поліція затримала активістів за «акцію в підтримку України», вони були притягнуті до адміністративної відповідальності за статтею 20.2 КоАП (порушення встановленого порядку організації або проведення акції).

Але найбільш відомим випадком вивішування українського прапора в Росії стало його розміщення 20 серпня 2014 року на шпилі сталінської висотки на Котельнічеській набережній. Тоді ж червона зірка, яка вінчала шпиль, була розфарбована в жовто-блакитні кольори. Столична поліція заарештувала чотирьох російських альпіністів, які в той день проводили тренувальні підйоми на міські висотки. Трохи пізніше у розкрасці зірки в українські національні кольори зізнався київський руфер «Мустанг». Незважаючи на це визнання, влада не відпустили російських альпіністів і сьогодні продовжується розгляд справи за їх обвинуваченням. 

Раніше ми повідомляли: Самопроголошена влада ДНР і ЛНР мають намір увійти до складу України, зберігши при цьому захоплені ними території. При цьому проросійські терористи готові визнати Крим українським і навіть вивісити в окупованому регіоні українські прапори.

Читайте також:

7

Коментарі

110.08.15, 07:45

Героям слава!

    211.08.15, 16:06