хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

То, кому ж вірити???

У бойовиків немає сил для нового наступу на Донбасі - прес-офіцер
Володя Костик 06 серпня 2015, 04:33
 1364
У бойовиків немає сил для нового наступу на Донбасі - прес-офіцер


Таку думку під час свого інтерв'ю на одному з українських телеканалів висловив прес-офіцер сектора "Б" Євген Силкін, новину передає "Преса України".
Терористичні війська Донбасу понесли серйозні втрати і не отримують підтримки від своїх кремлівських покровителів, щоб почати новий наступ на Донбасі.

"Я вважаю, що у них немає зараз ні сил, ні коштів, щоб йти в наступ. І що зараз спостерігається на лінії зіткнення - у них немає достатньої кількості техніки для цього", - зазначив він.

Разом з тим прес-секретар зазначив, що терористи продовжують обстрілювати позиції українських військових по всій лінії фронту.

"Я вважаю, це робиться для того, щоб мирне населення збунтувалося і намагався просити українські війська відійти", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через обстріл російсько-терористичних військ міста Щастя, північ Луганської області залишилася без світла.

3

Коментарі

16.08.15, 08:14

Президент запевняє що із хвилини на хвилину розпочнеться тотальний наступ москалів...а його прес-офіцер, навпаки, що москалі не мають для цього сил і засобів.

Таки, хтось із них бреше?

    Гість: Dalia

    26.08.15, 15:56Відповідь на 1 від Мольфар

    У жидів це в крові - залякувати.Вони всі серливі боягузи, тому думають, що всі такі.