хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

кацапстан без "Містралів"

Путін і Олланд поставили крапку по "Містралях"Середа, 05 серпня 2015, 21:18

Президенти Росії і Франції Володимир Путін і Франсуа Олланд домовилися про припинення контракту на будівництво і постачання двох "Містралів".

Про таку домовленість, досягнуту телефоном, повідомляє прес-служба Кремля.

"Президент Російської Федерації і президент Французької Республіки прийняли спільне рішення про припинення дії контракту на будівництво та поставку двох десантно-вертолітних кораблів-доків типу "Містраль", підписаного у червні 2011 року", - сказано в повідомленні.

Згідно з повідомленням, вдалося прийти до взаємоприйнятної домовленості про відшкодування російській стороні коштів, виплачених за контрактом, а також про повернення поставленого російського обладнання і матеріалів.

Франція вже перерахувала згадані кошти і після повернення обладнання знайде право власності і зможе розпоряджатися обома кораблями.

У Москві вважають питання "Містралів" повністю врегульованим.

Питання про припинення дії контракту піднялося після агресії Росії проти України, а саме незаконної анексії Криму.

3

Коментарі

Гість: Велеslav

16.08.15, 05:29

Зато французы потеряли рынки сбыта в Индии, Пакистане и т.д. Просрали свою репутацию, и убили всой ВПК. Точнее подарили свои рынки сбыта России. И для России все эхто бесплатно. СуперРекламнаяКомпания. ВПК России загружен работой на 20 лет вперед. Молодцы французы

    26.08.15, 07:57Відповідь на 1 від Гість: Велеslav

    І без ави видно, що у голові ху*ловця вата

      Гість: Велеslav

      36.08.15, 08:05Відповідь на 2 від Мольфар

      Да ты на ся глянь то. Страну просрали, пиндосам жопу до крови зализали, а толку ноль. Не стыдно самим то? Вата блин. Мольфар плять.

        46.08.15, 08:23Відповідь на 3 від Гість: Велеslav

        Читай ком №2